![]() |
|
ABS Arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
recep_01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2014 Saat 00:01 |
Merhabalar, aracım 2004 model 307 su birikintisinden hızlı geçtim ve aracım abs arızası verdi. Aracı durdurdum tekrar hareket etmek istediğimde Direksiyon dönmedi ve göstergelere gelen elektrik gidip geliyor. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
|
|
![]() |
|
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçen günlerde benimde başıma geldi arızayı verdi motoru durdurdum tekrar çalıştırdım baktım gitmedi açıkçası önemsemedim baktım abs devrede bi sıkıntı yok devam ettim. sonra her zamanki ustama gittim bilgisayara bağladık hatayı sildik sonra teste çıktığımızda bi daha yandı. tekrar bilgisayara bağladık sağ arka abs sensörü hatasını bulduk. sağ arka lastik söküldü falan sensöre kadar indik baya bi çamurluydu. ustam çamura girdiysen yapar bazen dedi neyse temizledik hatayı sildik bidaha yapmadı.
abs konusunda bunları söyleyebilirim ama direksiyonun dönmemesi yada gidip gelen elektrik konusuna net bişey diyemem
|
|
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alternatör kayışı kopmuş olabilir mi acaba geçenlerde başıma geldi çünkü aynı bu sorun benimde. Kaputu kaldırınca motorun yanındaki açıktan görülen kayışa bi bakın isterseniz
|
|
|
|
![]() |
|
ilker_ersin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilker_ersin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer abs hatası,airbag hatası, direksiyonda sertleşme varsa altarnatör ile ilgili olabilir serviste bu parça çok pahalı ben içini sardırmıştım 300 tl işçilik dahil gibi bir fiyata mal olmuştu aklınızda bulunsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |