Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bosch car servis
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bosch car servis

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
darklebron Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı darklebron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bosch car servis
    Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 19:03
arkadaşlar bayaadır internetten ismini duyuyordum. bosch pro car servise gittim bugün. balgat/ankara da. ücretsiz chesck up ları olduğunu duyunca bi gideyim dediğim malum arabanın bir şeyi varsa öğrenelim diye. maalesef hayal kırıklığı yaşadım. adam bi fiyat listesi çıkardı yok şu değişecek yok bu değişecek. 1 ay önce yağ filtrem hava filtresi polen filtresi yağ vs. değişmişti. adam değişecekler listesine yazmış. dedim bunlar ne insanlarla dalgamı geçiyosunuz. demezmi bi de perıyodık bakım dıye. dedim bende o zaman bi açta şu filtrelere bakalım dıye adam hemen sustu. üstün körü iş yapıyorlar ve az bu işlerden anlamıyorsanız sizin paranızı almak için ellerinden geleni yapıyorlar. maalesef bugun bu servis izlenimlerimden dolayı sınıfta kaldı.(tabıkı burda bişey yaptırmadım yaptıracagımı da zannetmıyorum). bilginize arkadaşlar.
Yukarı Dön
suppor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı suppor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 20:10
Bende bu bosch car servisleri hakkinda bu tarz seyler okudum bursada oturuyorum bi carbon clenar yaptirmak istiyom ama kime guvenecez sasirdim artik
Yukarı Dön
67okan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 67okan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 20:22
O servis adını her yere vermiyor, BOSCH'a şikayet edin, şikayetvar.com'a yazın, bakalım yapabiliyorlar mı bir daha...
2000 peugeot 206 xr bva 137000 km siyah
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 21:30
Benim gittiğim bosh servisleri öpecek adam arıyor. Biraz acemiysen yandın.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
darklebron Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı darklebron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2014 Saat 09:49
Abi acemiyiz diyede her gıttımız yer bızı soyacaksa vay gelmiş bu ulkenın basına :) her nese bısey yaptırmadık bu da bıze bı tecrube oldu
Yukarı Dön
serdaralısan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serdaralısan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2014 Saat 13:22
arkadaşlar şuanda muhasebeciyim ama 8 yaşında şaftlı bmw motorlarıyla başladım mekanik hayatına ordan 11 yaşımdan 15 e kadar çiçek abbastaki fort transit kamyonetlerine bakım yaptım tofaş kuş serisini zaten gözüm kapalı yapıyorum kendi 106 aracımın motorunu komple kendim yaptım her marka araca baktım otomatik şanzuman hariç otomatik şanzmanı anlamam bilmediğim işe bulaşmam arkadaşlar biraz uzattım ama diceğim oki arkadaşımın doğan slx i var motor bitik bilmeden almış motor yapılcak getir yaparız dedim bursa izmir yolundaki bosch car servisine götürmüş aracı sökmüşler toplayamıyorlar yok böyle birşey tam 36 günde aracı topladılar bu seferde triger kayışını takmayı bilmiyorlar internetten bakarak araç topluyor adamlar yok böyle birsey fiyatta 4000tl araç kaç para zaten dedim sadece isim başka bişey değil işten anlamayanların hepsi orda öğrenmişler bakımda ne değişir filtreler kayış devir daim rotlar rot başları z rotu balata yağ su bunları dünde değiştirmiş olsan direk yazarlar bunlar değişecek o yüzden gitmeyin böyle yerlere tanıdığın küçük esnafa git daha karlısın hemde işin tam anlamıyla olur
change
Yukarı Dön
baybaba Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı baybaba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2014 Saat 18:54
Bende aracın turbo kontrolü için Bosch disel car servisini düşünüyordum,  başka tamircileri de
bir araştırayım o zaman, 
Yukarı Dön
madblueblacksea Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı madblueblacksea Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2014 Saat 23:39
bende gittim güngörendeki bosch car servisinebişey biliyordurlar diye ama sonuç hüsran.. ani yüklenmelerde kara duman sorunu için ESI tronic e enjektörler değişecek 1600 tl. motor elektrik tesisatı incelnecek 300 ila 700 arası tutar ecu da bişey yoksa dedi... baktım adam yaşlı başlı eyvallah dayı dedim 30 tl servis ücretini verip çıktım ve kara dumanla mutlu mesut 7 ay geçirdim Big smile tek sorun şehir içi istanbul trafiğinde 6.9 lt yakması. bu tip servis noktalarında tamir olayı yoktur sorun olma ihtimali olan bölgeyi tamamen değişirler. yani sekromeç sıyırsa vites kutusunu komple değişirler. tabi faturayı sen sen ödersin Wink geçenlerde bi tanıdığın lexia cihazına bağladım 4. enjektörün bobininde hata gösteriyor. köküyle değişsen 400 tl tutar
206 1.4 HDI Look 2004
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6507 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 427 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 552 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 311 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5074 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 586 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 384 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 640 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 227 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 547 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 753 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2242 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1012 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5547 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4785 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2020 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 507 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2186 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37262 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English