![]() |
|
bosch car servis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 19:03 |
arkadaşlar bayaadır internetten ismini duyuyordum. bosch pro car servise gittim bugün. balgat/ankara da. ücretsiz chesck up ları olduğunu duyunca bi gideyim dediğim malum arabanın bir şeyi varsa öğrenelim diye. maalesef hayal kırıklığı yaşadım. adam bi fiyat listesi çıkardı yok şu değişecek yok bu değişecek. 1 ay önce yağ filtrem hava filtresi polen filtresi yağ vs. değişmişti. adam değişecekler listesine yazmış. dedim bunlar ne insanlarla dalgamı geçiyosunuz. demezmi bi de perıyodık bakım dıye. dedim bende o zaman bi açta şu filtrelere bakalım dıye adam hemen sustu. üstün körü iş yapıyorlar ve az bu işlerden anlamıyorsanız sizin paranızı almak için ellerinden geleni yapıyorlar. maalesef bugun bu servis izlenimlerimden dolayı sınıfta kaldı.(tabıkı burda bişey yaptırmadım yaptıracagımı da zannetmıyorum). bilginize arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bu bosch car servisleri hakkinda bu tarz seyler okudum bursada oturuyorum bi carbon clenar yaptirmak istiyom ama kime guvenecez sasirdim artik
|
|
![]() |
|
67okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2014 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
O servis adını her yere vermiyor, BOSCH'a şikayet edin, şikayetvar.com'a yazın, bakalım yapabiliyorlar mı bir daha...
|
|
2000 peugeot 206 xr bva 137000 km siyah
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Benim gittiğim bosh servisleri öpecek adam arıyor. Biraz acemiysen yandın.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi acemiyiz diyede her gıttımız yer bızı soyacaksa vay gelmiş bu ulkenın basına :) her nese bısey yaptırmadık bu da bıze bı tecrube oldu
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşlar şuanda muhasebeciyim ama 8 yaşında şaftlı bmw motorlarıyla başladım mekanik hayatına ordan 11 yaşımdan 15 e kadar çiçek abbastaki fort transit kamyonetlerine bakım yaptım tofaş kuş serisini zaten gözüm kapalı yapıyorum kendi 106 aracımın motorunu komple kendim yaptım her marka araca baktım otomatik şanzuman hariç otomatik şanzmanı anlamam bilmediğim işe bulaşmam arkadaşlar biraz uzattım ama diceğim oki arkadaşımın doğan slx i var motor bitik bilmeden almış motor yapılcak getir yaparız dedim bursa izmir yolundaki bosch car servisine götürmüş aracı sökmüşler toplayamıyorlar yok böyle birşey tam 36 günde aracı topladılar bu seferde triger kayışını takmayı bilmiyorlar internetten bakarak araç topluyor adamlar yok böyle birsey fiyatta 4000tl araç kaç para zaten dedim sadece isim başka bişey değil işten anlamayanların hepsi orda öğrenmişler bakımda ne değişir filtreler kayış devir daim rotlar rot başları z rotu balata yağ su bunları dünde değiştirmiş olsan direk yazarlar bunlar değişecek o yüzden gitmeyin böyle yerlere tanıdığın küçük esnafa git daha karlısın hemde işin tam anlamıyla olur
|
|
change
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Bende aracın turbo kontrolü için Bosch disel car servisini düşünüyordum, başka tamircileri de
bir araştırayım o zaman,
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
bende gittim güngörendeki bosch car servisinebişey biliyordurlar diye ama sonuç hüsran.. ani yüklenmelerde kara duman sorunu için ESI tronic e enjektörler değişecek 1600 tl. motor elektrik tesisatı incelnecek 300 ila 700 arası tutar ecu da bişey yoksa dedi... baktım adam yaşlı başlı eyvallah dayı dedim 30 tl servis ücretini verip çıktım ve kara dumanla mutlu mesut 7 ay geçirdim
![]() ![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |