![]() |
|
Serçe almalı mıyım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2014 Saat 23:51 |
Abilerim merhaba,
Az bir birikmişim var öğrenciyim geçenlerde yan apartmandaki amca serçesini sattığını söyledi şakayla karışık sana veriyim dedi 5.000 liraya. İlk arabam olucak ve şoför olarak acemiyim. Sizce acemiliğimi serçeyle atabilir miyim. Hayalimde her zaman 106 206 vardır fakat onları almam için 2-3 sene daha beklemem gerekiyor. Serçe çok başımı ağrıtırmı ev sanayiye çok uzak ve okula gidip geliyorum. Şahin doğan sevmiyorum serçe daha tatlı geliyor bana. Parayı riske atmak istemiyorum bi öğrenci için paranın kıymetini bilirsiniz :D Serçeye daha önce binen tecrübeli abilerimin fikirlerini almak isterim teşekkürler şimdiden :)
Düzenleyen Yek - 08 Aralık 2014 Saat 23:55 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serçe - 131 Bunlar popüler oldu son zamanlarda öncelikle buna değinmek isterim özellikle nostalji adı altında çok hevesli insanlar var bu araçlara ve bazen gerçekten güzel sonuçlar görüyorum altımda 206 olmasına ramen adam yapmış diyorum helal olsun.Ancak bu bahsettığım tarza olanlar okadar para yiyerek geliyor ki dediğim kondisyonlara nerdeyse üzerine bir miktar daha koysan bir 206 sahibi olursun.Öğrencisin sonuçta eski araçla uğraşmak hoşuna gitmicek yenilemek birşeyler yapmak isticeksin bunun yanı sıra mekanık sorunların olucak bu sana sınır,stres,dert ve maddi manevi çöküntü olarak geri dönücek belkide zarar ediceksin çünkü bu tarz araçları yürütmek emek istiyor neresınden tutsan orası gidiyor yaşları malum bence sabırlı olun biraz bekleyin derim ama hastasıysanız bu araçların hiç düşünmeyin severek alıcaksanız ama araç olsun ayağım yerden kesilsin mantığınız varsa eğer tavsiye etmem yinede herşeye ramen bu tarz birşey düşünüyorum derseniz serçeden çok 131 taviye ederim ben .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim öncelikle 94 model en yüksek modeli bu aracın 1300 cc motora sahip ama motor küçük die az yakacağını sanıyorsan yanılırsın 106 ve 206dan fazla yakar bende bi 10 15 tane eskittim onlardan piyasada2500 3500 arası dolu var evrakları tam 5000 tlye yeni kasa şahin doğan yada broadway spring hatta flaş bile alırsın tavsiye etmem o fiyatlara zararına olur mağdem öğrencisin gir 205 var bir sürü o fiyatlara onlardan al
|
|
change
|
|
![]() |
|
millesim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: ayvalık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
bencede 5000 fazla bikaçbin daha koy Renault bak bence saygılar...
|
|
2010 308 1.6 HDİ MİLLESİM
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
5000 ne veya biraz daha fazlasına lada samara tavsiye ederim , hem ciddi az yakar çekişi de mükemmeldir, serçeyle falan uğraşma.
|
|
![]() |
|
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Önerileriniz için teşekkürler abilerim gerçekten kararsızdım vazgeçtim almaktan. Üstüne biraz daha koymam imkansız o yüzden araba alma işini 1-2 yıl sonrasına bıraktım. Sadece sormak istemiştim parama ancak o araba ediyordu şimdilik. Bide yaşım itibariyle eski renault lada samara gibi araçlar çekici gelmiyor dede arabası gibi duruyor benim düşüncem :) En iyisi ben 1-2 yıl dolmuş otobüs takılayım tekrar teşekkürler fikirleriniz için :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |