![]() |
|
far ayarlari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2014 Saat 20:58 |
|
Arkadaslar aracim 307. Bu kisa ve uzun far ayarlarini kendim yapabilir miyim. Yonlerini duzrltebilir miyim.?
|
||
![]() |
||
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bilen yok mu acaba
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Elle ayar yapmak zor olur. Ben de sizin gibi kalkıştım ama tek bir ayar olmuyor. Sonunda servise götürdüm.
Ayar yaparken yine mercekli bir alet koyuyorlar önüne ve koordinat düzlemi oluyor. Far ışık merkez doğrusunun koordinat düzleminin tam ortasından geçmesi gerekiyyor aksi halde ayarsız oluyor. Bunu göz usulu ayarlamak imkansız gibi birşey. |
||
![]() |
||
|
Degerli yorumunuz icin tsekkurler, artik serviste ayarlatiriz bosuna ugrasmayayim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşım kapalı garajda karşına duvarı al oraya göre ayarını yap ben öyle yapıyorum ayar tutuyor en fazla bi kaç milim sapma olur
|
||
change
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
çok mu ayarsız ki farlarınız, kendiniz deneyin, ayarı bozarsanız bi rot balancıya goturursunuz. yardımcı olması açısından detaylı anlayım linkini veriyorum, inceleyin yardımcı olucaktır. http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=22 |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
far ayarı için serviste/sanayide ne kadar ücret alıyorlar acaba?
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
20 tl yi gecmez diye dusunuorm, rot ayarı icin 35 tl vermiştim. far ayarı daha kolay mantıgı ile dusundum. not: dedigim fiyat rotbalanscı ya da oto sanayi icindir. servis yuksek fiyat alır. Düzenleyen herry - 09 Aralık 2014 Saat 16:06 |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
normal bi elektrikçiye gidersen 20 tla alır ama sağ far çizgisi sol fara göre az biraz yukarıda durur buda karşıdan gelenin gözünü almasın die sol taraf aşağıdadır duvarda yap ayarını aşırı yukarı kaldırma farlarını yeter araç içinden baktığında senin görüş hizanda oldumu tamamdır
|
||
change
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |