|
2. korna montajı hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ERDİNÇ
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2014 Saat 18:00 |
çan korna takıcam ama montajında unuttugum bişey varmı acaba varsa resme eklermisiniz paintte çizdim böyle yapıcam
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eksi kısmı aküden değil şaseden al ve korna butonundan gelen artı kısıma röle takmayı unutma hatta kesik kesik çalmasını istiyorsan titreyen korna röleside takabilirsin dadadadadada diye öter ve bi bilgi daha titreyen korna rölesini aracın elektrik bobinindeki artı kısmına montajını yapıp bir tanede basbırak buton yerleştir gaza bastığında düğmeye bastığında araç kesiciye girmiş gibi olur tofaşçılar enjeksiyonlu beyinli raçları özendiklerinden araçlarına takıyorlar hatta cup marka motor kullanıcılarıda takıyor
|
|
change
|
|
ERDİNÇ
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rölesi içindeymiş sadece baglantı yapıcam elektriği de sigortadan kontagı açtıgımda elektrik gelen + uçtan kablo çekicem
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |