![]() |
|
307 1.6 90 HP Almayı Düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
PuLL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2014 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2014 Saat 00:18 |
Başlıkdanda anlaşılacagı gibi 307 1.6 90 HP bir araç sahibi ile görüştüm bir adet kazası var 1250 TL lik onun dışında başka birşey yok sanırım gidip bakmadım daha araç resimlerde temiz duruyor.. 81 bin km re de imiş dediğine göre onuda baktırıp anlıcaz malum oynama yaparlar belki 250 bin dir :)) daha önce reno kullandım bu 3. arabam olucak megan 2 hb 110 hp vardır onu bir arkadasımın ısrarı üzere kıramayıp o arkadasa sattım pejo hakkında pek bilgim yok tavsiyelerinizi bekliyorum gidişi çekişi yakıtı masrafı sorunu bir ufak aydınblatma yaparsanız memnun olurum..
|
|
![]() |
|
PuLL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2014 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayı unuttum bu arada araç 2007 model
|
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatı ne aracın
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
yukarıda dizel alacak arkadaşa yaptığım yoruma bakınız. bende 307 sw var memnunum. 5 litre yakıt ortalamasını tutturabiliyorum bu kış günlerinde. hatchback daha hafif daha seri performanslı olur. az yakar (kullanıma göre) mümkünse yetkili servise expretiz yaptır. güzel araçtır, hırpalanmış sakın alma çok pişman eder. |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
28.000 Yazmış ama pazarlık edeceğiz tabi ki..Bir tanede 128 bin de 110 luğunu buldum bu iki aracında bakımları herşeyi yapıldıgını belirtmişler 110 luk 26.000 TL yazmış 2006 model karar veremiyorum aslında benim için çekiş güç ön planda ama kilometre ne kadar düşük ise o kadar az yorulmuş demek dir diye biliyorum karar veremedim..
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
ben ağustosta 307sw 1.6hdi 90 comfort aracı 25.500e aldım. 90bin kilometredeydi.
hatchback 26-28 eder mi bilemem. aracın temizliğine bağlı. performans ön plandaysa 110luk tavsiye ederim. ama performanslı kullanımda yakıt çok artar. 2006 ile 2007 arasında yıl farkı dışında pek bişey olacağını zannetmiyorum, ikisi de makyajlı kasa. amaaa, düşük kilometre temiz 110luk premium olsa 30bin tl ye kadar yolu var... |
|
|
|
![]() |
|
Yarın bir 307 1.6 90 hp 82 bin de bakmaya gidicem umarım pişman olmam bu markayı secmekle kullanan övüyor kullanmayan kötülüyor :)) Araç 2007 model 27.750 den aşşağı veremiyor ama bakalım araç başında biraz daha pazarlık edicem.. Birde şu var temiz araçlar fiyatları artmış sanki iki ay önce 28.000 bine aldıgım arabayı şimdi 30.000 bine koymuslar anlamadım..
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.6 lar genelde 110 hp oluyor bende var 307 2005 model 1.4 90 hp
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Aracı aldım ilk izlenimlerim güzel gibi ama bende daha önce megan vardı onda kasis den ada bozuk yoldan geçtiğinizde bundaki kadar ses gelmiyordu ama 307 de oa göre daha seri ve geniş geldi. Yol bilgisayarı biraz daha basit megana göre yamur sensöru yok far senserü yok bir önceki aracıma göre ve direksiyon megana göre daha sert şimdilik bunlar dikkatimi çekti şu var 307 nin kendi ses sistemi cok iyi eski aracımla kıyasladığımda baya fark var..Bakalım umarım memnun kalırız fiyatlar cok yüksek biraz pahalı aldım aslında 28.000 maloldu ama arac 82.000 km de olması temiz olması ve 2007 sonu trafiğe çıkması felan derken dedim piyasada temiz arac zor bulunuyor alayım daha fazla uğraşmayayım bakalım hayırlısı :))
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun. güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. dizel 90hp değil mi araç? tam modeli ne?
|
|
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim sağol.. Evet dizel 1.6 90 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |