![]() |
|
FİYAT SİZCE NASIL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ysndrsn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 Saat 22:45 |
ARKADAŞLAR ARACIMIN ŞARJ MOTORUNUN İÇİNDEKİ BAZI PARÇALAR YANMIS BU YUZDEN CEKICIYLE SANAYIYE GOTURMEM GEREKTI. VE ISLEM SONRASINDA
BAHSETTİĞİM DEĞİŞEN PARÇALAR + İŞCİLİK+ YENI AKÜ + ÇEKİCİ UCRETİ ,550 TL VERDİM SIZCE NASIL |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çekici ücretleri ortalama 150 TL gibi bir rakkam genelde.60 amper örnek vereyim başka değerdede olabilir ama 60 desek o aküde 150 TL civarlarındadır toplamda çekici ve akü yenilemenin dışında birşey yapılmadıysa araca akü montajının bir işçiliği olduğunu sanmıyorum benim duruma bakış açım bu.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Samet'in dedigi gibi, cekici 150 desen. geri kaldı, 400 tl servis parası. 400 içinden 150 akü düş. 250 kaldı, akü harici degisen parcayı tam bilmiyorum. sarj m bu isler icin en fazla 50 tl iscilik odenir. akünün haricinde 200 tl lik bir parca taktı demekki. bu arada sıfır sarj motorunu takmış ise 200 normal bir rakam.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
dahi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
cekici ücreti bana fazla geldi, ben 40 TL veriyorum bedavaya da çektiriyormuşum Türkiye geneline kıyaslarsak.
Geçenlerde de bu tarz bir tamirat geçti komple dinamo çıkma 200 çekici 40 işcilik 50 verdim daha sonra da sıfır akü bosch 74 lik 180 aldım |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
40 TL olduğuna eminmisiniz üzgünüm ama kurban bayramında kurbanlığın nakliyesini bile 40 TL ye yapmıyorlar şu zamanda :) eğer verdiğiniz rakkam gerçekten buysa çok iyimiş akününde fiyatı normal geçmiş olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şarj dinomosunun komurlerını degıştırmıs olsa hadi en fazla 50 tl kömürü desek 150 çekici 180 aku 50+150+180=380 550-380=170 işcilik 1 saate teslim etmiştir sana bu arabayı
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ysndrsn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
değişen parça şarj dınamosunun statorları. sızın bahsettıgınız komurler marş motorunda oluyot bıldıgım kadarıyla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |