![]() |
|
307 tampon eki yada lip? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 00:44 |
||
Merhaba arkadaşlar forumda var mıdır yok mudur tam olarak araştıramadım.
2004 307 aracıma ön tampon eki yada lip düşünüyorum. Bunun hakkında yorum ve önerileriniz nelerdir. Farklı model araçların ekleri yada lipleri uyar mı foto olarakta görebilirsek iyi olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar.
|
|||
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
astra H tipi lip;
cupra lip göz zevkine göre seçim yapabilirsin :) |
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla cupra lip astra h tipine göre daha hoş duruyo :) biraz önce araştırdığımda laguna lip te hoşuma gitti aslında karasız kaldım :) cevap için teşekkürler :)
|
|||
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
cupra lip daha hoş bana göre laguna lipe göre :) en azından hatları var dizaynı var laguna gibi sade değil
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
||
Artık o günkü ruh halime göre bakalım bi seçim yapacaz :) öneriler için teşekkürler :)
|
|||
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Cupra iyidir ama pahalıdır biraz astra H Lip hem uygun fiyattan hemde çabuk bulunur daha kaba yapısı itibariylede 307 ye astra h lip yakışacağını düşünüyorum laguna lip bir zamanlar gerçekten çok modaydı ama bence okadar tasarımı olan bir lip değil.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |