![]() |
|
307 ORJINAL KOLÇAK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2014 Saat 21:20 |
ELIMDE 307' nın SOFOR VE YOLCU KOLTUGUNUN ORJINAL KOLÇAĞI VARDIR. KREM RENKLİDİR. YIRTIK VS YOKTUR.. KOLCAKLARI AYRI SATMAYI DUSUNMUYORUM. 2' SI BIRDEN SATILIKTIR.FİYAT 150 TL .Düzenleyen swing67 - 09 Aralık 2014 Saat 11:17 |
|
![]() |
|
hataylı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düşünebilirim ama fiyat biraz yüksek geldi sanki :D
|
|
![]() |
|
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Arabaya kilif aldim.kolcagin rengi uymayinca cikarmistim.Aslinda fiyati kesinlikle fazla yazmadim.paraya ihtiyacim var.olsun 125 TL :)
|
|
![]() |
|
güncel...
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
fotosunu çekip koyarsanız, satışa faydası olur.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ebulasey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Partner tepee ye uyarmi onlar acaba
|
|
Tepee Pemium Pack
|
|
![]() |
|
aturan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2014 Konum: konum ne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
ben alabilirim ancak foto yollarmısınız? aturan-02@hotmail.com email gönderebilirsiniz yada burada paylaşın.saygılar
|
|
![]() |
|
Mesajinizi yeni gördüm.yarin mail adresinize resmini ceker yollarim
|
|
![]() |
|
Resimleri yolladm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |