|
antipollition fault |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
seydişehirli
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2014 Saat 15:43 |
2005model 307xt aracım antipollition fault...!!!!!! bu hatayı veriyor birkaç kez sildirmeme ragmen yine verdi bunun bir çözümü varmıdır arkadaşlar yardimçı olurmusunuz ?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
dark.stil
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dark.stil
|
Arkadaşım, aynı arıza benim 307 aracımda vardı hava filtresini değiştir veya hava filtresi Boğazı'nın bağlantı kelepçe yerlerini kontrol et. Ben hava filtresini değiştirerek sorunu çözdüm
|
|
samet2461
3. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Eger araciniz dizelse egr valfini acmadigi icin araba bu hatayi veriyor büyük ihtimal. Bunun nedenide MAF sensorunde. Maf sensoru eger dogru okumazsa motora giren havayi egr valfini arac acmiyor. Ve bu hatayi veriyor.
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
seydişehirli
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
dizel degil abi benzin gaz dark.stil tesekkerler önerin için deniyeceğim dedigini
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Lpg de bu sorun ne yazık ki sürekli olan bişey. Bende defalarca sildirmiştim ama bazen yine çıkıyodu karışımın fakir olmasından dolayı yapıyor bunu yanında motor ışığınıda yakar. Bi süre benzinde kullanın kendi kendine gider o hata ve aldıgınız Lpg yede biraz dikkat etmelisiniz kaliteli olmasına. Bende 1 buçuk aydır Konyadayım ve burada 2.03 tl ye bile Lpg satıyorlar :) Bu tarz yerlerden gaz almamaya dikkat edin
|
|
|
|
seydişehirli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
zaten yokmu o güvenal gaz hep 5ondan oldu uçuz diye alıyoruz ama fazlasıyla cıkıyor cepten boşuna demiyorlar ucuz etin suyu kara olur diye
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Evet malesef aynen öyle ama bunun için bi para harcamayın derim aynı şeyleri bende yaşadım çok şükür uzun zamandır karşılaşmadım dikkat ettiğim için o sorunla tekrar. Servise giderseniz o değişecek bu değişecek bir sürü masraf çıkartırlar onun için bile
|
|
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
düzgün lpg ayarı yaptırın ben kendim yapıyorum dha hic yanmadı lpg cıler cok kısıyolar ondan yanıyor
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
seydişehirli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
sensörler değisecek dediler teki 210 lira dediler çekişte falan bi sıkıntı olmayınca bende oyle biniyorum gecen bi ibragaz aldım sönmüstü tekrar yandı
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
seydişehirli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
bu lpg ayarını yaparken yada yaptırırken nelere dikkat etmeliyim abi muro_60 bi yardımcı olurmusun
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
[QUOTE=seydişehirli]bu lpg ayarını yaparken yada yaptırırken nelere dikkat etmeliyim abi muro_60 bi yardımcı olurmusun
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
seydişehirli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
TAM OLARAK ANLAMADIM ABİ NASILBİ KABLO VE PROGRAM ?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg markasına göre baglantı ayar kablosu var onunla ayar yapılıyor markaya göre kablo alıp kendin ayar yapabilirsin lpg nın markası ney
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
seydişehirli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
ATİKER ABİ
O KAPLOYU NERDEN BULABİLİRİM ?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ooo atikeri bakkalda bile bulursun :)internetten getirrtir
http://www.sanalpazar.com/Lpg-c01a-pro-Atiker-Ayar-Kablosu-Lpg-Interface__isp16073090 burdan alabilirsin
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
programını internetten indirirsin kurarsın araca baglarsın
team wiewer indirisin ben burdan ayar yaparım sanada ögretirim
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
seydişehirli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
TEMM ABİ team wiewer YÜKLÜ AMA BEN İŞ YERİNDEN SÜREKLİ AKTİFİM HAFTA SONU YAPSAK OLURMU ?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
seydişehirli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
abi kaplo işi tamm birde o proğramın linkini ver bana
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg beynı uzerindeki modeline bak fast mı safefastmı vs her zaman hallederiz kardeşim sıkıntı yok
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ha birde küçük harfle yaz yazılarını yönetici abiler kızıyoo:)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |