|
iyi bir usta |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
anabias
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2014 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2014 Saat 01:23 |
merhabalar,
istanbul şişli bölgesinde 2007 partner bakım,arıza tespiti helal süt emmiş işini hakkıyla yapan bir usta arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (Nedenmi böyle yazdım,ustaya giren araba sorununu çözerken başka tarafını bozmasından dolayı)
|
|
anabias
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2014 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok mu iyi bir usta
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ümraniye sanayide kalender oto şuayip usta iyi diyorlar ama hiç gitmedim sadece duydugumu söylüyorum
|
|
i my quick !
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi bir servisle yeni yılda anlaşıcam üyelerin güvenilir bir yer aramasına gerek kalmayacak.
Sadece Peugeot-Citroen'e bakan bir yerle anlaşmaya yakınım haberdar edicem. Sizede gerekli firmayı p.m. attım
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrikler, forumun boyle bir seye kesinlikle ihtiyacı var. hatta yıllık filtre ve yag degisi mi icin yani 10bin bakımı (ekstra arızalar, degisimler fln haric olarak) fix bir fiyat belirleseler araca gore, bunu da forumda paylassanız fiyat listesi diye. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
bilaltanriverdi
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bilaltanriverdi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba bende yeni üye oldun bende partner tepee 2013 var ben lion servise götürüyorum iyi usta dır tavsiye ederim Bayrampaşa lion servis
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |