![]() |
|
Peugeot partner adventure teyp öneri yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
trabzonli_61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonli_61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2014 Saat 23:13 |
Selamun Aleykum arkadaşlar,forum'a yeni üye oldum aracım partner adventure origin modeli aracımın üzerindeki orjinal teybi değiştirmek daha özellikli güzel bi teyp takmak istiyorum ama aynı zaman da direksiyon altında bulunan teyp kontrol kumandasının çalışmasını istiyorum .
Ben bir model baktım beğendim bilen tecrübe eden arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim baktığım teybin ismi modeli http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=49&pid=642 Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracin orta panel fotografi var mi yardimci olalim bu teyp her panele olmayabilir.
|
|
![]() |
|
trabzonli_61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonli_61
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
O linkteki teybi oraya sigdirmak zor hocam. Illa ekranmli bir teyp alacaksaniz ya indash (ekrani icinden cikan) ya da tek din eksiz bir teyp almaniz lazim.
Pioneer icin kolu adapte ederiz o dert degil. |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
bende değiştirmek istiyorum çünkü yaptıgım cd leri 2 den fazla kullanamıyorum hemen çiziyo !!!
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonli_61
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaw pioneer in-dash modellerini araştırdım biraz da çok pahalı 1000 tl nin üstünde jameson js-821 model bi in-dash oto teyp buldum acaba bu teyp nasıldır araç kol kumandası uyum sağlarmı?
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |