![]() |
|
206 otomatık arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bulut26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2014 Saat 14:27 |
merhaba arkadaslar aracımda bır sıkıntı var bırkac ustaya göturdum hepsı
farklı seyler anlattı sizlerle paylasıp bilği almak ıstıyorum..
aracım 2002 model 206 bva 1.6.16 v otomatık tır.. aracımın hareretı 90 gectıkten sonra herhangı bır yerde frene basıp duruyorum tekrar hareket etmem için ayagımı frenden kaldırıyorum ama kalkıs yapmıyor hafıf gaza basıyorum aracın devir saatı 3.4 bıne gelınce vıtes gecıyor arac hareket edıyor.. ve bırdaha durana kadar hıcbır sıkıntı yasatmıyor diğer vıtesler de hıc sıkıntı yok,yaz aylarında havaların sıcaklıgıyla daha sık oluyor şimdi kış geldı hararet yükselınceye kadar baya yol yapıyorum eger trafıkte cok sıkısıp kalırsan aynı sey oluyor, kimi usta sansıman dıyor kımı beyın kımılerıde selonaıt vanalar degısecek dıyor bu durumla karsılasan varsa paylasırsa cok sevınırım zaten ekonomık sıkıntılar var hepımızde birde bılmedıgım bır olay ıcın sanayıye 2000 vermek ıstemıyorum :( |
|
![]() |
|
bulut26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım kimsenin bu anlattıgım arızadan bır bılgısı yok otomatıkten anlayan bursa ve ankarada önerebilecegınız ii bir usta varmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |