![]() |
|
YARDIM 206 sarsıntılı çalışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cetintas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2014 Saat 14:25 |
MERHABA ARKADAŞLAR 206 XR ARACIM LPG DE SARSINTILI ÇALIŞIYOR LPG DEĞERLERİNDE VE MONTAJINDA BİR SIKINTI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM KENDİNİ İSPATLAMIŞ BİR YERDE YAPTIRDIM 1 YILDIR ARAÇTA LPG VAR VE BU SORUN YENİ ORTAYA ÇIKTI YAKLAŞIK 1 AYDIR LPG VE SERVİS ARASINDA GİDİP GELİYORUM SERVİS SEBEBİ LPG'YE LPG USTASI İSE ATEŞLEME BOBİNİNE VERİYOR ŞAYET ATEŞLEME BOBİN ARIZALI İSE BEN DEĞİŞTİRMEYE RAZIYIM LAKİN DEĞİLSE BOŞUNA PARÇA ÜCRETİ ÖDEMEK İSTEMİYORUM TAM BU KONUDA İSTANBUL' DA İKAMET EDEN VE BENİM ARACIN ATEŞLEME BOBİNİNE UYGUN BOBİN KULLANAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM HAFTA SONU MÜSAİT OLAN BİR ARKADAŞ BANA YARIM SAATİNİ AYIRIP DENEME ŞANSIMIZ OLURSA ÇOK SEVİNİRİM
BEN İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE'DE İKAMET EDİYORUM HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM
|
|
![]() |
|
cetintas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YADA ATEŞLEME BOBİNİ ARIZALI MI DEĞİL Mİ NASIL ANLARIZ SERVİS PC YE BAĞLADI BİR SORUN GÖRÜNTÜYOR
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Bobin değilde subaplardan olabilir söylediklerin ona işaret ediyor
|
|
![]() |
|
bunu sadece lpg ve rolantide çalışırken yapıyor yinede subaplardanmıdır?
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımım dokunsun 1 aynı sarsıntıyı az veya aynı şekilde benzinde de yapıyormu ?
yapıyorsa boğaz kelebeğinden başlamak kaydıyla tek tek bujiler ve sistemi dene cekerek araızalı alanı bulursun. yapmıyorsa lpg nin enjektörlerinin fişlerini tek tek çek çalışırken hangisinde ses ve titreme değişmiyorsa o sorunlu olabilir veya ona gelen kablo sistemini kontrolu lazım enson lpg ecu sunu deneme şansın varsa aynı ile değiştir. tecrübe ile denenmiştir. zavolide başıma geldi. toyoto araçta sarsıntı vardı 3 çü enjektör 2 defa değişti çalışmıyordu ama sıkıntı hep bobin enjektör buji kontrolü yapılıyordu. ama ısrarla ecu değiştirttim garantiden sıkıntı kesildi. yani ecu sorun yapmaz diyorlar ama en son onu denersen kesin sözüm bulursun gibi geliyor. bazı arkadaşlar subap demiş ama makanik ses gelmesi lazım subap ayarları kaşarsa diye biliyorum. tıkırtıda olması lazım yani. gecmiş olsun kolay gelsin.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
ilgin için teşekkürler okan ama söylediklerinin çoğu denendi benzinde yapmıyorboğaz kelebeği temizlendi rolanti motoru yenisi ile denendi bujiler yeni değişti lpg enjektörleri defalarca usta tarafında sistemden kapatılıp açıldı hata garantiden yenisi geldi ve takındı sonuç aynı
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg ecu değiştirdinizmi peki hep enjektör değiştirmiişsinz
Düzenleyen okaNStarss - 19 Kasım 2014 Saat 15:44 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
değiştirmedim ilk işim onu denemek olacak bütün olasılıkları denemekte fayda var tşk
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |