![]() |
|
Anti Pollution Fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2014 Saat 14:41 |
Benzin sistem temizleyici katkı kullanın
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
, teşekkür ederim son aldığım benzin bitti , tekrar benzin aldım , çalıştırır çalıştırmaz hatayı veriyor , o zaman servise gittiğimde sildirticem .
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Ayni ariza isigi bende 2 defa yandi ilkinde lpgci sildi ikincisi dun basima geldi. Konyadan mersine gelirken pozantinin rampasini indigimde yandi ve mersine geldigimde geri sondu. Ikisinde de farkli istasyonlardan lpg aldigimda yanmisti biraz benzinde kullanın belki duzelir yada servise gidip sildirmek lazim
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arızayı kendin silemezsin. serviste bilgisayara bağlatarak silebilirsiniz. kuvvetli muhtemel yolda aldıgınız yakıttan dolayı yaktı arıza ışığını. belli bir süre sornra kendiliğindende düzelebilir. bu söylediklerim benzin kullanıyorsanız geçerli.eğer lpg varsa lpg temizliği ayarı vs gerekebilir. veya hiç önmeyebilir lpg den çoğu kişinin arıza ışığı yanıyor.
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
merhaba 206 cc 2004 127000 , de aracımla Sinop 'a gittim , geçen hafta dönüşte yolda depoyu fulledikten kısa bir süre sonra seyir halindeyken Anti pollution fault yandı . Aracımın çekisinde gidişinde çalışmasında en ufak bir değişklik olmadı .Yaklaşık bir haftadır şehir içinde aynı şekilde kullanmaktayım .Aracımı çalıştırdığımda Anti Pollution Fault yanıyor , bu durum içinher zaman gittiğim özel servise gittim , usta ; bu günlerde bu hataya çok rastladığını nemli havalardan olabilceğini söyledi ,bakımlara kadar bu şekilde kullanmamın bir sıkıntısı olmadığını ekledi. Benim aklıma yolda aldığım yakıtın bu hatayı vermesine sebep olabilceği gelmekteydi . Şu anda yapmak istediğim , bu hatayı silmek ,akü başlarını çıkarmak hatayı silermi ,tekrar hata verirse yetkili servise gidicem , ama hatanın geçicimi kalıcı mı olduğunu merak ediyorum . Bu arıza kodunu kendim silebilirmiyim teşekkürler .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |