![]() |
|
Sabah ilk çalısırkan stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
src1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2014 Saat 20:53 |
merhaba arkadaslar bende 206 1.4 benzinli var araba sabahları marsa basınca calısıp stop ediyor 5-6 kez bunu yapıyor ,snr giderken araba gaz yemiyor ilk basta ama snr düzeliyor..sanayiye ustaya gösterdim sırunu bulamadılar,beyin dediler denedik olamdı,rolanti motoru dediler olmadı,musir dediler o da olmadı benzin pomopası dediler olmadıı ..lutfen yardım edinnnnnn
|
|
![]() |
|
mmuussaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bujilere baktırın. Aynı sorun bende de vardı bujiler değişti düzeldi.
|
|
2001 Pug206 1.4
Atiker LPG |
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanayiye değil biraz para bayıl servise götür; bi şekilde çözerler. ama bu tip şeyler fix yakıtla ilgilidir. yakıt tankın pis olabilirmi acaba; filtreleri vs tıkıyor olabilir. bir sürü sebep var malesef..
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhabalar, dediklerimi aynen uygula bende de aynı sorun vardı gitmediğim tamirci elektrikçi kalmadı. en sonunda beyin aldım yine olmadı. ama 2. beyin alınca işin rengi değişti. zaten seni kandırmışlar aynı benim gibi eğer araban bir şekilde yürüyor ve çalışıyorsa beyin arıza olması ihtimali yok beyin arıza verdimi araban kalır. yapacaklarını sıralıyorum. 1- sistemin havasını almak 2- şase kablolarına baktırmak 3- ısı müşürü yeşil renkli olanı değiştirmek bunlarla sorunu çözemediysen %100 senin sorunun beyne giren soketlerinde kopukluk veya iletim sorunu var. şimdi olay şöyle işler. ısı müşürü doğru çalışmassa motor beynine -40 derece olarak bilgi yollar , -40 derece de yollanan yakıt karşımı senin arabana fazla gelir ve araban boğulur çalışmaz stop eder. sana tavsiyem arabanın hararet göstergesini takip et ani düşmeler çıkmalar yaşıyormusun. veya arabayı çalıştırırken zorlanıyorsan arabandan in ve motor beynini kastır. üstüne kuvvet uygula büyük ihtimalle düzelir çünkü sen arabanı çalıştırıp ilerlediğinde soket kısmındaki temassızlık anlık düzeliyor fakat ara ara koptuğunda sen bunun farkında olmuyorsun. ben aylarca usta usta gezdim ankarada kabloları ölçtüler değişmeyen müşür kalmadı en son beyin aldım oda olmayınca kendim beyni kastırdım düzeldi ve içine bakır takviyesi yaptım. beyin markan sagem ise dediklerimi aynen uygula %100 diyorum başka bişey demiyorum. iletişime geçelim özelden tel yazabilirsin ararım seni saygılar. |
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |