![]() |
|
206 sedan kış lastiği önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tekatar95 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tekatar95
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2014 Saat 17:36 |
Iyi gunler arkadaşlar.
2007 model 206 1.4 benzin/lpg li bir aracım var. Uzerinde savanın 3 ay önce aldığım 4 mevsim lastiği bulunmakta ancak hiç memnun değilim. Şimdi bu lastiği aldığım yerden Good Year ın Ultra Grip 8 kış lastiği için 125 tl fiyat aldım. Sizin lastik açısından düşünceleriniz nelerdir kış için araca uygun daha iyi bi lastik öneriniz var mıdır ? lastik ebatları 175/64/r14
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
good year lastiklerin güzel bence alıp kullanabilirsin savaları goodyear alt markası diye satıyorlar ama kalitede cok büyük fark var alakası yok
|
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Merhaba;
Goodyear alacaksanız, ULTRAGRIP 9 tavsiye ederim. Fiyat: 145 TL Etiket Sınıfı C-C . ULTRAGRIP 8'de iyi olmakla beraber etiket sınıfı E-C'dir. Burada ilk harf Yakıt tüketimini, ikinci harf yol tutuşu göstermektedir. Harf ne kadar küçük olursa o kadar iyi demektir. PETLAS SNOW MASTER-GOODYEAR ULTRAGRIP 8 - MICHELIN ALPIN A4 : E-C'dir. Burada fiyatı en makul olan ise PETLAS'dır. Bende MICHELIN almayı düşünüyordum ama baktım etiket sınıfları aynı olunca Fiyat farkınıda dikkate alarak PETLAS taktırma kararı verdim. PETLAS : 110 TL. MICHELIN-GOODYEAR : 140 TL Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
![]() ![]() ![]() ![]() |
LASSA nın kış lastiklerini aldım, çok memnunum. araçlarımız malum alt takımlar; hafif sert lastik daha koruyucu oluyor; o yüzden lassa tavsiye ediyorum.. ayrıca 1 sene yol yardımı da var. 100 civarıydı geçen aldığımda. brigdestone da istersen o da 20 lira pahalı. aynı fabrika hemen hemen aynı lastikler. ben kullanıcı olarak tavsiye ediyorum .. yakıt tüketimide aynı bi değişiklik göremedim. sürüştede sıkıntı yok; daha oturaklı güvenli hissettiriyor ıslak virajlarda falan. geçen yağmurda ani sert dönüş yaptım; bir önceki lastikle yüzde yüz kayar vururdum bariye bu lastik gık demedi. döndü geçti valla.
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Hocam lastiğin kralı continentaldir. Ts850 modeli sizi ihya edecektir fiyatı 150 bu lastik adac lastik testllerinde 1. Dir yakıt,ses,yol tutuş hepsi 10 numaradır.
Hayatında alma dediğim lastikler petlas,lassa,bristone bu lastikler her zaman serttir. Good year listede 7. -8. Sırada gelir . Alacaksan continental yada nokian lastiklerini al kafan rahat olsun |
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kış lastiği deyince goodyear geliyor aklıma
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |