![]() |
|
307 SW Aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egeliden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 23:58 |
Arkadaşlar güzel ve yönlendirici düşünceleriniz için teşekkür ederim .Bu gidişle benzin-lpg li aracı düşünmek gerekecek herhalde.
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Neden HDI? LPG fiyatı bu kadar düşmüşken ve daha sessiz daha performanslı ve muhtemelen daha az Klm. yapmış bir LPG-benzinli araç almak varken.
![]() Bu arada ben satmıyorum, Ancak sizin gibi uzunca bir süre HDI aradıktan sonra düşük klm. li SW Premium bulamayıp LPG yi tercih ettim. ve çok memnunum. 307 SW de ki Benzinli motor ile 307 HB deki benzinli motor farklıdır. SW nin motoru, LPG de sıkıntısızdır. Düzenleyen palet - 21 Aralık 2014 Saat 23:48 |
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
egeliden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Sayın XMEN arkadaşım Premium modeli donanım olarak hoşuma gidiyor ve bana hitap ediyor.
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Neden 307 sw premium?
|
|
![]() |
|
Kıymetli Peugeot ailesi herkese merhabalar ve iyi günler. Sabırla ve ısrarla 2006 model 307 sw hdi Premium araç satacak birisini beklemekteyim.
|
|
![]() |
|
Sayın erdi_23 arkadaşım teşekkür ederim. Ben özellikle 2006 hdi Premium 307 sw arıyorum. Yokmu satan ,haydi arkadaşlar araştıralım.
|
|
![]() |
|
erdi_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Bende SW yok ama XR var Çok temiz istersen :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |