![]() |
|
ses sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2014 Saat 20:19 |
Arkadaslar daha oncede acılmis fakat cozume ulasamadigim ses sorununu tekrar gündeme sunuyorum arac 2004 206xline aracın arkasındanmı altındanmı gelen bir ses var hırıltı gibi surat yükseldikçe metal sesine benziyor surat artışı devam ederken kesiliyor torsiyon tamiri oldu bagaj kilidi değişti yalıtıma kadar yapildi alt tarafında gozle gorulebilen yerlere bakıldı sallanan birsey varmi diye ama bulunamadı nedir bu ses sırf bunun yuzunden arabadan soguyorum yoksa arabami cok titiz bakar ve severim ama bu sesssssssssss bıktırıyor lütfen oneri
Düzenleyen GökhaN - 14 Kasım 2014 Saat 09:01 |
|
![]() |
|
ahmet124 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egzoz sorunu olabilir bi baktırın derim.
|
|
bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
![]() ![]() ![]() ![]() |
Egzost derken eskiden performans egzost vardi yine boyle ses vardı egzost dan dediler geri orjinalini taktırdım yine devam ediyor kelepçeli yapti egzost cuda acaba altta gevsiyen birseymi var sallandıkca sesmi yapıyor bulamadım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin çözüme ulaştım arkdaşlar ses yapan torsiyon miliymiş belirtisi sac sesine benziyor vede tekere biraz kuvvetli vurunca o ses geliyor zaten milin üzerine hortum geçirip taktik sorun kalmadı ve cok şükür kurtuldum sesden :-)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |