![]() |
|
km sorunsalı (5664'e mesaj) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tazy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2014 Saat 13:51 |
merhabalar arkadaşlar sahibinde 206 ilanlarına bakıyorum bu aralar ve bazen 5664'e mesaj atıyorum kazası var mı km'si doğru mu acaba diye bi araçı sorgulattıgımda km bilgisi olarak soyle bi mesaj geldi şaşırdım dogrusu
"aracın muayene bilgisi bulunmamaktadır" araç 185bin km'de olarak yazıyor ilanda oto galeriden satılık ve muayenesi yeni diyor acıklamasında 2007 model bi araç bu zamana kadar muayeneye girmemiş olamaz acaba neden boyle bi msj yazılmış bu araç için bilgisi olan var mıdır?
|
|
![]() |
|
millesim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: ayvalık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5664 ne derse odur bence
|
|
2010 308 1.6 HDİ MİLLESİM
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nacizhane tavsiyem sahibinden satılık araçlara bakmanızdır.Galerici akrabam olsa uzak dururum.
|
|
![]() |
|
Tazy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
valla babam emekli trafik polisi o bile aynı şeyi diyor galericiye bakma diyorda araba temiz gözüküyor fiyatıda benim butceme uygun olunca bakmadan edemiyorum :D ama 5664'e göre bu araç 2007'den beri hiç muayeneye girmemiş
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Her plaka sorgulama bedeli 5 tl bilgin vardır umarım yoksa sen araba bulana kadar bütçeyi 5664 yatırıcaksın...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
4 tl diye biliyorum şimdiden 12 farklı sorgulama yaptım ama ne yapayım içim rahat etmiyor oteki turlu :D
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Plakadan değil Şaseden sorgulat.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
mesut bey e katılıyorum. kesin karar verirsen ruhsata bakıp şase den sorgulatırsan daha iyi olur.
|
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
belki plakayı yeni değiştirmiştir, plakadan sorgulatınca öyle çıkmış olabilir.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |