|
2008 206 ALINIK ÖN FAR TAKIMI NORMAL |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
denizci33
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2014 Saat 11:01 |
|
Arkadaşlar aracı muayeneye sokacam; malum angel far iş görmüyor; bana çıkma orjinal veya yan sanayi peugeot 206 2008 model araca uyan ön far takımı lazım. Kiralama tekliflerine de açığım. satılık veya kiralık öneriniz varsa çok iyi olur; ibrahimkuscular@gmail.com mail adresim.
|
||
denizci33
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
|
Güncel ve Acil
|
||
denizci33
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
|
Güncel ve Acil
|
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
angel farda sıkıntı olmaz ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
denizci33
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
|
nasıl olmaz; son düzenlemede tamamen yasaklandı; ağır kusur sayılıyor malesef..
|
||
korkusuz202
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
|
bende ilerde muayane var diye saklıyorum mersin de olsan al işini gör yine getirirdin..
|
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
denizci33
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
|
güncel
|
||
aokaymaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim bildiğim mercekli farlarda xenon olursa geçmiyor tak sarı halojen ampulleri geç muayeneden. (xenon olanlarda far yıkama, otomatik far yükseklik ayarı vs. gerekiyor) Halojen mercekli farlar geçiyor diye biliyorum.
Düzenleyen aokaymaz - 17 Kasım 2014 Saat 16:38 |
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
denizci33
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
|
aynen bende böyle biliyordum; o yüzden orjinal farları satmıştım malesef.. geçen arkadaşım girdi; o da böyle biliyordu; istanbul esenyurt muayene istasyonunda; orjinal tip dışında hiçbiri kabul edilmez diyerek geri çevirmişler. Şu anda ışıklara çok dikkat ediyorlar burda malesef. bazı yerlerde geçiyor olabilir hala ondan da yüzde yüz emin değilim.
|
||
denizci33
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
|
muhteşem arka stoplarım vardı ledli; bir sürü led var. 1 tane ledi patlak; aradım sordum; belli bile değil yani onun yanmadığı; ordan bile geçmez dediler; 100 liraya bu forumdan bir arkadaştan birde orjinal stop aldım:) nedir bu 206ların çektiği:(
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |