SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Araç Gaza Geçmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
themurat54 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı themurat54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Araç Gaza Geçmiyor
    Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2014 Saat 08:33
Arkadaşlar bir kaç gündür aracı çalıştırdığımda direk benzinde çalışıyor gaza geçmiyor. Manuel geçiriyorum.

Aynı zamanda benzin azaldığında duyulan uyarı sesini alıyorum. Araca benzin koydum ama yeteri kadar benzin konulmadığı için mi yoksa araç gaza geçmediğinden bi sorun var o yüzden mi uyarı sesini veriyor anlamadım.

Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
themurat54 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı themurat54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2014 Saat 16:49
Kimse cevap vermemiş ama aynısı başına gelenler için ben çözümümü yazayım belki yararı dokunur.

LPG beyninin içine su girmiş usta beyni açtı tiner ile yıkadı ve hava ile kuruttu hemen düzelmedi ama 10 dk geçtikten sonra normale döndü artık sorun yok otomatik olarak arabayı çalıştırdığımda LPG gösterge ışıkları yanıyor.

Su da tahminim ön camın plastiğinin arasından girdi ön cama su akıtarak denedim damla şeklinde beynin yanında olan hidroliğin üzerine damlıyordu. Böylelikle suyu engellemek için orayada masraf yapmak zorunda kaldım Confused
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.