![]() |
|
ARCIMI YARIN VERİYORUM..NE DERSİNİZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m.tansel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2014 Saat 22:05 |
Arkadaşlar
2011 Senesinde sıfır km olarak aldığım zenith paket li tepee partnerimi yarın kısmetse satmış olacağım.. 22.000 km deki aracımda modif olarak sadece serviste taktırdığım navi ekranı var fiyatını 40500 TL Olarak anlaştık ve kaporamı aldım .....yetkili satıcılar sürer bir rakam desede sanki mutlu değilim bu satıştan siz ne dersiniz selamlar |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Satma sebep ve nedenlerinize bağlı bir durum neden satmak yada neden vazgeçmek istiyorsunuz ayrıca gönlünüz yoksa satışta ne kendinizi ne karşı tarafı tesir altında bırakmayın derim ben gerek yok çünkü.Hayırlısı olsun genel olarak normal bir fiyat ancak dediğiniz gibi içinize sinmiyorsa başka.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
m.tansel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
sebebi yok aslında
sadece kullanmıyorum ..yatıyor sürekli . yılda kulandığım km ye bakınca vergi kasko trafik için ödediğim kadar yakıt ödemiyorum bu km bile olmazdı ya 7000 km siniz tatil de yaptım . e garajda bile olsa araç komşular bir şey yapıyor çocuklar çiziyor..vs araba temizken elden çıksın bir işe yarasın istiyorum.....bi benzinli araç alayım madem diyorum otomobil sınıfında birde siz normal fiyat dediniz ama yetkili servis ben 32.000 e satarım 28.000 e alırım dedi şok oldum bu nedenle onlara göre süper bir fiyatmış |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Siz yetli servise bakmayın hocam onların ne yazıcağı belli olmuyor ayrıca ben sizin için normal fiyat dedim bu aracına ve bir çok etkene göre değişir her araca aynı model diye aynı fiyatı çekemez zaten.Bende aynı durumdayım aracı kullanmıyorum çoğu zaman kullandığımdada dert oluyor üstelik sizin kadar şanslı değilim garajım falan yok ama işte ayağımı yerden kesiyor aracı seviyorum severek aldım masraf ettim bakım yaptım arabasız olmıcak eski bir araç alıpta bır okadar daha para harcamaktansa böyle devam etmeyi tercih ediyorum.Ancak hiç bir şekilde araç kullanmamaya karar verdiğim zaman satarım bu sebeplerden dolayı aracımı ben yoksa hepsi aynı değişen bir durum olmıcak.Benim görüşüm bu ama benim için fiyat normal geldi eğer sizin içinde normalse güzelse satın içinizden geleni yapın derim tereddüte gerek yok hayırlısı olsun ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
teşekkür ederim yorumunuz için
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Hayırlısı olsun bence gayet isabetli bir karar vermişsiniz,
benzinli bir otomobil size daha uygun. |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |