![]() |
|
Tampon ve Marşpiyer Nerede yaptırayım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2008 Saat 00:54 |
ARKADAŞLAR MERHABA BEN YENİ Bİ ARAÇ ALDIM VE DIŞ MODİFİYE YAPTIRMAK İSTİYORUM
ON ARKA TAMPON ,ON KAPUT GIYDIRME, ARKA BAGAJ USTU RUZGARLIK DUSUUYORUM ARACIM 106GTİ 2000 MODEL ELIMDE DONELER VAR VE BU DONELERDEKI ŞEKILDE ISTIYORUM ANCAK BUNU NERDE YAPTIRABILIRIM BILMIYORUM?????? VE TABIKI EN ONEMLISI NE TUTAR??? CUNKU ARACI YENI ALDIM ON TAKIM TAMIRINI YENI BITIRDIM KOMPLE BOYAYA GIRECEK COK MASRAFIM VAR O YUZDEN HESAPLI BI YER OLSUN ISTIYORUM YARDIMINIZ TAVSIYE EDEBILECEGINIZ BI YER VARMI ACABA????????????
|
|
![]() |
|
ykuyucu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İst-Bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahsi fikrim 106 nın orjinal dış görüntüsünü bozma bence yakışmıyor ama tabiki zevk senin.
|
|
Peugeot 106 GTI (34 ZM 8783)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Serhat Tutar sizi yönlendirecektir, Bu arada hoşgeldiniz
|
|
![]() |
|
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
oyle ama yılalrdır hayalını kurdugum bısey ve yenı ksımet oldu bı tonda borc yaptım bunu kesın yapıp yasamam lazım:)))) konu hakkında yardımalrınızı beklıyorum
|
|
![]() |
|
bu konuda degişik yerlerde iyi ustalar var...
tanışma bölüme kendini tanıtırsan inanıyorumki sorunun çözüme ULAŞMASI İÇİN ÇABALAYACAGIZ İNŞALLAH ,
HOŞGELDİN Aramıza
ADAM BOYU SAYGILAR...
|
|
![]() |
|
Tercih senin arkadaşım ama hakkaten 106 lar orjinal daha iyi oluyor modlayacaksanda abartmadan yapmanı öneririm hem paran gider hemde geri dönüşü zor olur
|
|
![]() |
|
Aslında resımelrı var elımde bı yurt dısında ornegı var oda bır tane paylasamıyorum cunku yurt ıcınde bı tek bende olsun ıstıyorum bitince bı organızasyonda goreceksınız ınsallah:))))
|
|
![]() |
|
bizim yazılar nereye gitti yahu ?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Ankara'da isen yardımcı olabilirim...Aracın hayırlı olsun bu arada.. Şahsi fikrim illaha fiberli bişeyler yapmak istiyorsan öne 306 GTI tamponu düşün ;)
|
|
![]() |
|
ilgine tsk ederim ama
istanbuldayım sanırım serhatın bu konuda yardımı olacak kendısınden burdan yardım ümidi bekliyorum::))
|
|
![]() |
|
Bostancı Fiberci Ahmet Çok İyiydi Bir Zamanlar Şimdi Napar Bilmiyorum.
Memnun Kalırsın Ama.
|
|
![]() |
|
her turlu tampon marspıyel yapılır boyanır takılır teslım edılr..yardımcı olurum
|
|
![]() |
|
irtibat bilgilerini bana msj atarnmısın
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Bence hiç elleme.Orj daha güzel
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
izmirde arzum dizayn var izmirdeki bütün araçları nerdeyse o yapııyor benimkide dahil fiyat konusunda elindeki resimlere göre 1000 ytl den 1500 e kadar değişir
|
|
![]() |
|
deterjan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
106 yi bozmak banada pek mantikli gelmiyor,tarcih meselesi tabi :D
|
|
ask from more
|
|
![]() |
|
Ümraniye sanayide fiberci hasana yaptırmada kime yaptırırsan yaptır hcam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |