![]() |
|
BU BİLGİYİ OKUMADAN GEÇMEYİN DİZEL ARAÇ SAHİPLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2014 Saat 10:16 |
arkadaşlar ben yaşadığım bi tecrübeyi burda ileteyim bileniniz belki vardır ama bilmeyeniniz için bilgi olsun.
enjektörden dolayı aracınızda duman atma çekiş problemi veya dikiş makinesi gibi enjektör sesi probleminiz varsa genelde bütün illerde olan BOSCH DİZEL CENTER lere gidin uygun fiyata halledin . normal ustaların bir sürü para istediği enjektör problemlerini garantili şekilde halledip test edip ayar yapıp veriyorlar. ben götürdüm . enjektör uçları (memeleri) , enjektör iğneleri , enjektör fiberleri , sökmesi , onarıldıktan sonra testi ayarı temizliği ayriyetten iç temizliği ve takması hepsi dahil 680 tl ödedim.. eğerki enjektör uçları (memeleri) sağlamsa sadece fiber değişimi temizik ve kontrolü 300 tl . dışarda ustalar bana enjektör uçları değişmezse SADECE TEMİZLİK VE BAKIMA 1200 tl dedi siz varın düşünün ![]() AYRICA POMPA TAMİRİ DAHİL YAPILIYOR.
Düzenleyen samet2461 - 12 Kasım 2014 Saat 10:20 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enjektorlerin cok ciddi olmadikca sokulup ellenmesine karsiyim. Bilhassa dizel motorlarda en onemli parca enjektordur. Mumkun se 45bin km de bir tam depoya yarim sise wurth veya bazinda enjektor temizleyici atip tum depoyu kullanin. Arasira uzun yolda araci devirli ve uzun sure dip gaz kullanin. Yakiti guvendiginiz istasyondan ve mumkunse shell kullanin. Bu kadar masrafa gerek kalmaz.
|
|
![]() |
|
telepati ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
shell mi opet mi total mi ?
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
shell nitro plus
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim onu bizde biliyoruz. benim orda yazdığım çare olmazsa diye. ben ne würth ler ne tunaplar ne 444 ler denedim. o sizin dediğiniz enjektör memesi sağlam araçta. enjek memesi bozuksa kıralını döksen depoya sonuç fos olur.
|
|
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
İyide siz geç kalmışsınızki aracınız bu duruma gelmiş.Ben yıllardır kullanıyorum ne ses ne siyah duman.Aynen Alinin yazdığı gibi kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok maşallahı var.Bence Total bulamazsanız shell kullanın.Saygılarımla
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aracı ikinci el aldım öncesini bilemem. sizin aracınız kaç binde bilmiyorum. ben bilgi paylaştım. isteyen yapar isteyen yapmaz. beni neden eleştirdiğinizi anlamadım. allah göstermesin ilerde başınıza gelirse bilginiz olsun diye dedim. olmayacak bişe değil bu. onları bende biliyorum. herkes sıfır araç almıyor yada kilometresi düşük güvenilir sorunsuz araba alamıyor. ortalık şeytan dolu . kilometresi düşmüş araç dolu. SADECE BİLGİLENDİRME BU DEDİĞİM. birinin başına gelirse dinleyen kazanır. seçim sizlerin
Düzenleyen samet2461 - 12 Kasım 2014 Saat 20:43 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |