![]() |
|
Gösterge panelindeki işaret ? (motorla mı ilgili) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadir29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2014 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2014 Saat 11:55 |
![]() |
|
kadir29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2014 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım 106 xr
Düzenleyen kadir29 - 09 Kasım 2014 Saat 12:25 |
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motor arıza lambası araç çalıştıktan sonra 6 sn içinde sönüyorsa herşey normal ama araç seyir halinde iken yanıyorsa, arızalandım bana bi baktır demek istiyor :)
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her araçta kontak açılınca yanar zaten bu anlamı motor arza lambası araç seyir halindeykende bu lamba yanarsa bilgisayara bağlatım sorunun ne olduğunu görüp söndürebilirsiniz onun dışında kontak 2.tıktayken yanması norma bunun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |