![]() |
|
Peugeot 307 yardim edebilicekler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2014 Saat 15:02 |
Merak ettim inşallah çözüme ulaşmışsındır..
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazin icin cok teseekür ederim bir elektirikcim var benim adima bu isleri yapiyor yarin hemen denicem inanilmaz sevindim suan :)
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() Düzenleyen okan77 - 11 Kasım 2014 Saat 10:09 |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
kücücük bir şey ama derdi gercekten cok bugun gitmedigim yer sormadigim yer kalmadi anladimki bu kibrista bunu satan yer yok !!
daha önce bu konuyu acmıs cozumunu bulmus kisilere msj attim yardimci olmaliri icin cok ucuz bir şey zaten parasini yollayim kargo parasinida lütfen alip yollarmisiniz die daha cwp yok ne yapicam tam bilmiyorum |
|
![]() |
|
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
yanlış yere gidiyorsun kardeşim elektronik malzeme satan yerlere gitmen lazım googleden araştır bakalım belki internet üzerinden de ırf3205 satan firmalar vardır vardır. Kolay gelsin.
IRF3205 aşağıdaki firmalar satıyor. iletişime geçmeni tavsiye ederim. http://www.bariselektronik.com.tr/asp/product/16699/IRF-3205-IR
http://www.merterelektronik.com/IRF-3205-IR,PR-22788.html Düzenleyen raconcu - 10 Kasım 2014 Saat 09:52 |
|
![]() |
|
tsk ederim verdigin bilgiler süper gercekten yalnız bu kibris öle illet biryerki bir türlü bulamiyorum acaba diyorum yanlis yerleremi gidiyorum elektirikcilere gidiyorum fiş falan priz falan satiolar icerde kutu kutu yalnız bu sey yok yani transistöre bulamiyorum
|
|
![]() |
|
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Kardeşim öncelikle merhaba. Ben elektronik teknikeriyim. verdiğin linkteki transistörü gördüm. IRF tipi mosfet güç transistörleri genellikle böyle motor kalkış uygulamalarında kullanılır. Bende üniversite bitirme ödevlerimin birinde ırf kullanmıştım canavar gibi transistördür. Avantajları düşük direnç gösterme yüksek sıcaklıkta çalışabilme çok hızlı anahtarlama yapabilme vs. vs. Sana tavsitem ırf3205 yerine onun özelliklerini taşıyan başka bir mosfet transistör bak elektronikçilere sor zaten verdiğin lintede adam hemen hemen aynı özellikleri taşıyan başka bir mosfet güç transistörü kullanmış. Normal olarakta sorunsuz çalışmış.
Düzenleyen raconcu - 08 Kasım 2014 Saat 23:19 |
|
![]() |
|
arkadaslar peugeot 307 aracimda klima sorunum var kisacasi sorunum bu linktekinin aynisi
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23750 durum su ki orda ilk fotoda olan transistörleri kibrista oldugum icin hic bir sekilde bulamiyorum napicam hic bilmiyorum yokmu bu forumda parasini gönderip bana alip kargolaya bilicek biri türkiyeden havalar sogugo fanim duruo kktcde bakmadigim sormadigim kalmadi yok yok... servise sordum rezidans komple 80 euro dedi vermek istemiyorum :( |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |