![]() |
|
307 Almalımıyım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
demirhanca ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı demirhanca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2014 Saat 17:49 |
merhaba arkadaşlar 2006 model dize 90 bin kilometrede 1.6 HDi Premium bir araç buldum bu seriler hakkında biraz kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi artıları eksileri nelerdir vs. birde aracın fan muşuru yüzünden tesisat yanığı varmış sıfırdan tesisat yenilenmiş ileride problem olur mu bana araca 25500 fiyat söyledi ne kadara alınır teşekkür ederim şimdiden.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba öncelikle makajlı kasa 2006 model zannedersem yeni kasa olması avantaj onun dışında piyasası 25-30 arasında gidip geliyor aracına göre.Elektrik tesisatının yenilenmesi şaşırtıcı ama olmuş olabilir onarımı yapılır yoluna girer olmayan şeyler değil ancak iyi bir şekilde yapılmış olması lazım buda şansınıza kalıyor problem çıkarıp çıkarmaması ilerde birazda buna bağlı.Sonrasında 9 yaşında dizel bir aracın 90 Bin km de kalması km konusunda kontrolü iyi yapmanızı öneririm sizin açınızdan ilerde bir problem yaşanmasın diye.Onun dışında elektrık tesisatı yenilenmiş araç alıp almamak size kalmış arzalar boya değişen durumları km olayları bunlar kişinin bütçesine istediğine ve tercihlerine göre değişen şeyler.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
demirhanca ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı demirhanca
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim evet makyajlı kasa elektrik tesisatı serviste değiştirilmiş 3 yıl olmuş tramerde kaydı yok geriye kalan km olayı onuda serviste expertize verince çıkar herhalde
|
|
![]() |
|
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Ben sorduğunuz aracı kullanıyorum, aracın donanımı, gücü, yakıt ekonomisi ve estetiği bence dengi araçlara göre fiyatını da göz önüne alınca rakipsiz, benim aracımda 4 yıldır bende 45.000km de aldım şuan 98.000km de, ufak tefek 1-2 arıza dışında bakımını yapıp biniyorum, ful donanımlı aynı yaşta dizel WV Toyoya Fort vb markalara bakarsanız arada uçurum olduğunu görürsünüz f/p oranı yüksek bir araç.
|
|
2006 307 1.6 HDİ 110 Hp Premium
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Kilometresi soru işareti. İyi araştırın. 8 yaşında dizel araç 90binde çok zor.
|
|
![]() |
|
Gökhan_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan_35
bg307 dediği gibi km biraz sıkıntılı gibi ama bende 10 gün oldu aracımı alalı 2002 model 99.000 fransıız bir kadından aldım 150 liraya hallettim km işini serviste araç servis bakımlı olması artıdı tabi benim için 150 liram gitti ama kafam rahat..
|
|
peugeot 307 1.6xs <3
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
kilometre konusunda bişey söylemek istiyorum. benim aracım 10 yaşında 40 bin kmde. önceki aracım vardı şahin 94 model 15 yaşında 2009 da satmıştım daha 80 bin km deydi. belki büyük şehirlerde değil ama benim bulunduğum yer gibi ufak yerlerde km düşük araç çok. ben senede en fazla 5 bin km yapıyorum.
|
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı demirhanca
teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |