![]() |
|
lpg de tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2014 Saat 17:34 |
Arkadaslar merhaba. 2006 model 1.4 lpgli otomotik vites aracima tam bir yil once lpg takildi. Ve gecen kis havalari sogumasi ile sorunlar basladi. Soguk havada uzun yolda 30 40 km gittikten sonra arac tekleme yapiyor. Arkadan biri cekip cekip birakiyo sanki. Ama sehir icinde yani yavas hizda sorun olmuyo. Gecen yil kisi bu sorunu cozmeye ugrasacak gecirdim ama cozulmedi. Buji bobin buji kablosu hersey degisti. Sorun ayni. Ama benzinde birsey yoktu. Havalar isininca gecmisti. Bugun tekrar oldu yardim edin. Bu sefer cozmem lazim
|
|
![]() |
|
renegade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2014 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekleme sorununu 2 yil yaşadım bobini değiştirdim yuzde doksan tekleme gitti bazen yine yapiyor oda orta kalite bobin aldim ondan diye düşünüyorum peugeot servisinde orjinal taktir derim
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece soguk havada mi oluyordu peki sizin tekleme sorununuzda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu yardimci olabilecek
|
|
![]() |
|
renegade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2014 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soğuk sicak farketmiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |