![]() |
|
207 hakkında bilgileriniz düşünceleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tazy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2014 Saat 13:54 |
selam herkese aşağıdaki linkteki ilanı bugün babam görmüş bana söyledi ama ne diyeceğimi bilemedim iş yerindeyim gidip görme şansımda yok bu hafta siz ne düşünüyorsunuz sonuçta tecrubeleriniz benden daha fazla
al-sat yapacak bi araba aramıyorum alıp gittiği yere kadar kullanmayı istiyorum aldığım arabayı açıkcası değişenmiş boyaymış pek önemli değil bnm için ama ilerde çıkabilecek sorunlar vb. kafamı karıştırıyor. ilan linki : |
|
![]() |
|
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
istenilen rakam bu tarz bir araç için bedava fakat unutulmaması gereken hor kullanılmış sorunlu bir araba herzaman saatli bomba gibidir.Bu rakama 207 alıcağınıza sorunsuz temiz 206 dizel almak daha mantıklı olur.Bunu kullanırkende satarkende sorun yaşıyacağınız çok açık aracın far ve çamurluk ayarları bile yerinde değil.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer uzun süre bineceksen satmayı düşünmüyorsan alınabilir kaportayı cok kafaya takma git motoru göster iyi durumdaysa alınır. Sonuc olarak piyasası 25binin üstündeki bir araç bu fiyata veriliyorsa o aractan cok bişi beklemeyeceksin. Kaporta göründüğü kadar cok kötü toparlanmış iyi değil motorda sorun yoksa sağlamsa hertürlü alınır benim görüşüm.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Araç bir çuval civata nedir ya bu cümleye kendimi bildim bileli anlam veremedim git ozaman eskiciye ver aracı eski ucuz araçları satarken derler bunu civata parasına dıye ama bu kadar pahalı civata yoktur sanrıım yersiz olmuş ilandaki araç için bu cümle :) Neyse bence girişme usta sana şöyle söyliyim parana yazık memnun etmez seni bu araç belli sıkıntıları var adam artık elinden çıkarmaya bakıyor çünkü kazalıda olsa bu kadar ucuz olması iyi değil var bi sebebi belli istersen git bir gör aracı sana kalmış ama ben olsam almazdım tavsiye istersen benim tavsiyem budur.Şu zamanda parasına göre araç almak en mantıklısı bu tarz ilanları fırsat olarak görmeyin bence ama ben adam ederım zamanla para harcarım satarkende sıkıntı olmaz ucuza gitmesi binicem diyorsanız size kalmış işte orası motoruda iyi ise eğer alınır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Tazy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar maksadımız eşimle altımıza bi araba çekmek ve gittiği yere kadar satmayı düşünmüyoruz zarar etmek kar etmek düşündüğümüz şey değil bi yerlere gidebilmek rahat etmek giderkende yani malum istanbul'u bilen bilir :D
bakalım acelemizde yok pek aramaya devam o zaman gidip görmeyi istiyorum fırsat bulursam motoru saglamsa şasesi podyosu sağlam ise gerisi halledilir gene
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |