![]() |
|
Arka dingil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2014 Saat 18:37 |
Merhabalar,2006 model 1.4 benzinli aracımın arka dingilin eğrildiğini ve 500 tl fiyata yapılacağını söyledi usta sizce dingilin düzeltilmesi bu kadar tutar mı?Bir de yenisi ne kadar ki düzeltilmesi bu kadar tutabiliyor?
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğri derken...? banada öyle diyenler oldu ama sonra lastikçi rot çuya git dedi, rot ayarı bozulmuş dedi..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bilemiyorum bir kaç ustaya gösterdim hepsi aynı şeyi söylediler.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
dingil derken.? 206 larda dingil eğrildi diye bi tabir kullanan ustayı boşver hocam bence. torbalasçı anca arka lastiklerine balans ayarı yapar. bunun dışında yapabileceği bişey yok.. şikayetinle beraber açıklayabilirsen yardımcı olabiliriz
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam arka dingil diye birşey anlamadım bende bencede o ustayı boşver.Sanırım arka dingil derken bunlarda torsiyon var torsiyon kolundanmı bahsediyor anlam veremedim siz isterseniz sorunuda yazın ne olduğu daha net anlaşılır böylelikle ayrıca eğer benım bahsettığım parçaysa sorun 200 TL sıfırı parçanın düzeltmesine 500 TL istediyse çok ama ben hala dingilden kasıt nedir onu anlamadım.Tekerlekleri tutan balataların olduğu uzun parçadannmı bahsediyor acaba eğer dingilden kastı oysa onlarında komple çıkmaları 400-500 TL arasında.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |