|
206 CC parçaları arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
canavaroski90
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canavaroski90
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2014 Saat 12:17 |
Selam,
2005 206 cc rg; - katlanır sağ ayna (eğer elinde olan varsa çiftini satın almam da mümkün, ikisi de aynı devirde çalışsın.), - iç ayna, - orjinal anten, - bagaj kapağındaki, plakanın üzerinde bulunan, plaka aydınlatmalarını gizleyen ince çıta, - az kullanılmış (sıfır da olabilir) performans fren diskleri, - performans fren balataları, - sıfır (ya da az kullanılmış, harab edilmemiş) debriyaj seti, - ön panjur, - angel xenon ön farlar (opsiyonel, fiyat uygunsa bakabilirim, mercekli, 8-10k ampul ile birlikte), - angel stop farları (opsiyonel, fiyat uygunsa bakabilirim) arıyorum. aynalar için belirteyim, araç rg yeşili. yoksada ben dışını değiştiririm sıkıntı değil. parça önerisinde bulunmak isteyen arkadaşlar, bulunduğunuz ili belirtip bir kaç adet detaylı resim koyabilirseniz sevinirim. ben ankaradayım. teşekkür ettim.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana şase numaranın son 8 hanesini p.m. veya gokhan@peugeotturkiye.com a mail atarsan yardımcı olmaya çalışayım bazı parçalarında.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |