![]() |
|
bu araç alınırmı sizce ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2014 Saat 14:11 |
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araci 3 ay once almis plakadan ruhsat tarihi ole gorunuyor. pek fazla anlamam ama ben dusunurum neden satiyo diye kisa zamanda
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
motor durumu %88 demiş ekspertiz raporu, nasıl tespit ediyorlar dyno mu yapıyorlar nedir bu test?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Valla dışı o kadar olmasada içi gayet temiz gözüküyor dışıda fena değil yinede kurtarır.Zaten Roland Garros bilen bilir boş bir model değil.Bunlara göre fiyat cazip geldi açıkçası.Komple boyalı olması gerekirmiydi haliyle 15 yaşında araç illaki olucak bir şeyleri bunuda yadırgamak istemem fiyat güzel çok sıkıntısı yoksa alınır neden alınmasın önemli olan motor çunku diğer şeyler az çok ortada baktırılıp alınabilir bence çok kötü gözükmüyor.Ama söyliyim eğer bakımlı gözüne bakılan bir araç değilse 99 modelin masrafı oluyor makanik yıpranmış oluyor yaşı nedeniyle sıkıntı çıkarması daha kolay yani.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Arkadaşla telefonda konuştum. Araç basık diye satıyorum dedi :) dedim basık diye araba satılırmı değiştirirsin yayları olur biter.
Dedi bana küçük geldi aileyle olmuyo Reno Scenic alıcam sebep o. Yine arkadaşın dediği aldıktan sonra 700 milyon masraf yaptım dedi yola çıkmış şanzımandan sesler gelmiş bişey arızalıymışta ordan yağ kaçırmış şanzıman yağı bitmiş sonra yağ koydurmuş bi sıkıntı olmamış klimasınada baktırdım falandedi klimada bi müşürmü bişey varmış o arızalıymış tamiri 200 yenisi 500müş. Yani açıkçası bilemedim Palioya binmektense 206 candır diyorum. ama bu paraya alacağım araç yani illaki eksiği falan olucaktırda beni çok üzermi diyede korkuyorum.
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
Ekspertizde dyno da yapıyorlar bu çıkan sonuç motorun performansımı motorun ömrümü çok net bilmiyorum ama. Benim eski 206da %75 çıkmıştı araç 2006 model 70binde idi yaşına göre normal demişlerdi bunda nasıl %88 çıkıyor anlayamadım.
|
|
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Araç komple boyalı tavan hariç.Bence bu kadar ucuz satılmasının ana sebebi bu
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Usta bende az çok bu model bir 206 kullanıyorum üzermi dersen sana şöyle söyliyim motor sağlamsa araç hırpalanmış bitik bir araç değilse eğer çok üzemez ama 15 yaşında hangi model olursa olsun belli sıkıntılar çıkıcaktır yani yaşı itibariyle ilk aldığında bışeyler çıkar buyuk ihtimal ilk sene servıslerde geçer sonra gittiği yere kadar gider palio bile şu araçtan daha pahalı ve bu kadar lüks ve kaliteli değil motor sağlam olduktan sonra arza çıkarsada hergün çıkarcak hali yok zaman zaman çıkarır bunlarda taksit ödermiş gibi gelir fazla dokunmaz.Bence aklında varsa git bi gör aracı tanıdığın bırıne baktır ondan sonrası sende zaten sıkıntı çıkarmayan araç yok sadece yaşından dolayı bıraz daha nazık olucak o kadar.Eğer ustaya baktırdığında çok kötü konuşmassa araç ıçın pazarlıkla al derim kaçırma iki tarafından işi görülsün.Çünkü adam bunu galeriye verse 10 Bın TL den alıyorlar yakın zamanda denk geldım 99 model 206 satışına.15 Bıne koyuyor galerici aldıktan sonra.Bu şekilde iki tarafta karlı olucak.
|
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Alabiliyorsan eğer daha temizini al 99 model araç sonucda ne olacağı belli olmaz. Ve ayrıca iyi markanın çöküğünü almaktansa kötü aracın temizini alırım. 13 buna vermekden temiz bir palio yu tercih ederim. Bellki araç sorunlu zaten bence ucuz alıp masraf etmektense biraz pahalı olsun masraf etme. klimadaki sorun 200 tl diye gidersin tamirciye 2 bin ile cıkarsın bence uzak dur temiz bir palio öneririm hem 206 ya binmiş hemde şuanda palio kullanan biri olarak sölüyorum 206 dan hiç bir eksiği yok palionun.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Hocam işinize karşımak gibi olmasın yanlışta anlaşılmak istemem ancak rolland garros kalitesi ve donanımı ayrıca 206 nın çizgileri tasarımı hangi palioda bulunuyor sormak isterim.Bende bindim şuanda 206 kullanıyorum tarafsız olarak yazıyorum ki bunu örneğin 206 ve 97 polo HB bunların verdiği sürüş zevki palioda yok ne yazikki.Ben sana katılıyorum araç sorunluysa eğer temiz bir palio masraflı araçla uğraşmaktansa çok daha iyi gider palioda sınıfında gayet iyi bir araç bende severim.Ancak yorum yaparken kullandığımız araç üzerinden değilde tarafsız yorum yapılması görüşündeyim.Konumuz araç kıyaslamak değil yersiz belkide ama yazmak istedim.
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Araca baktır sorunlarını masrafını ustadan öğrenmeden alma derim kasa olarak fena değil, Bir keresinde bende ucuz diye aldanıp aldım bir 206 ondan sonra 3 bin masraf ettim ama adam edemedim sonra kızıp yok pahasına sattım. Hakkında hayırlısı olsun
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
yanlış anlaşılacak birşey yok samet sende düşünceni yazdın ancak tarafsız olarak yazdım ben. Aracların dış görünümü tamamen kişiye göre değişir örnek 97hb polo cizgileri tasarımı senin hoşuna giderken benim hoşuma gitmez o ayrı konu. Benim yazdıklarımı sen yanlış anlamışsın. 99 model sorunlu 206 almaktansa aynı paraya 2003 model daha temiz palio bulunabilir arkadaşım palio kücümser bir tavırla yaklaştıgı için yazma gereği duydum. bende uzun yıllar 206 kullandım cok severek kullandım. 206 nında eksileri vardı palionun eksileri var mutlaka ama konfor olarak palio ve 206 arasında cok abartılacak kadar fark yok gercekden. ve yine sölüyorum sorunlu bir 206 yerine temiz bir şahini tercih ederim şahindeki konfor 206 da yok binen bilir.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Nereye konu acacagimi bilemedim..30 ya da 32 bin TL araç almak istiyorum..çok karasizim..otomatik olması şart..benzin ya da dizel farketmez...hangi araci ya da araclari onerirsiniz..
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |