![]() |
|
307 1.4 hdi xr 2003model arac almayi dusunuyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2014 Saat 23:28 |
|
Arkadaslar arac 2003 model 1.4 hdi xr. (307)
Aracin motor 14000 km once sifirdan yapilmis. (6000 tl harcanmis.) Ust kapak orjinaliyle degismis. Krank orjinaliyle degismis. Aracta bel altina boya var. Değişen sadece kaput. On takim yeni yapilmis. Celik jant yok. Arac rengi metalik aiyah. Su an ki km yi bilmiyorum sormadim. Yol bilgisayari mevcut. Tavan dosemesi sifir yapilmis. Alacagim adam arabanin ikinci sahibi. Temiz kullanmis. Araca 20000 tl istiyor. Ufak da bir pazarlik payi var. SiCe aracin ederi nedir ? 20000 tl normal mi? Bu araci genel anlamda tavsiye edermisiniz? Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler. Bu arada su an 2000 model 206 1.4 xr kullanicisiyim. |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
muhtemelen o araç önden büyük bi hasar almıştır çünkü ön kaput değişmiş motorun üst kapağı değişmiş ön takım değişmiş bence ederi en fazla 15 bin eder ama tavsiyem o araca hiç bulaşma tad alamazsın
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
arkadaşım topladı 307 1.4 hdi o'da o civarlarda para harcadı memnun değil;
o fiyatlara daha iyi 307 ler var 1.4 hdi başka araça bakmanı tavsiye ederim |
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
oktaybarakdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktaybarakdar
|
o fiyata temiz kazasız 307 ler bulabilirsin dostum
|
||
PEUGEOT 2004 307 XR 1.6 110HP
|
||
![]() |
||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
Hocam motor kapagi ile kaput degisim zamani ayni degil. Kapak hararetten dolayi degismis. 6000 tl masraf etmis motora. Ve on takima. Bilemedim. Siz boyle degince sogudum. Alacagim adam da yabanci degil kelek aticak biri degil. Kazasi olmadigini soyledi. Kaputta ufak bir egiklik varmis. Aluminyum oldugu icin duzelmiyormus o da degistirmis. Pwki kazasiz olarak dusundugumuzde bu fiyat normal mi? |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
ben aracımı 19500 e aldım 130 binde kaza boya değişen yok 307 ler çok güzel arabalar . senin yerinde olsam 2 bin daha koyarım üzerine kazasız boyasız orijinal bi araç alırım inanın kafanız daha rahat eder hem satarkende sıkıntı olmaz çok daha hızlı satarsınız ülkemizde boyalı araçlara heleki belden aşağı boyalıysa herkes çok soğuk bakar ben senin yerinde olsam o aracı o fiyata kesinlikle almam ama yinede karar senin verdiğin para az bi para değil.....
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. yorumlarınızdan etkilenerek aracı almaktan vazgeçtim. düşündüm de gül gibi 206 ım var. biner giderim. :)
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yani ne gerek var macereya :))
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
aynen doğru karar..benim araca 26bin veriyorlar ben vermiyorum çünkü 2. el araba şans işi maceraya gerek yok
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
kesinlikle haklısınız arkadaşlar. aracımı satmaktan vazgeçince nedense kilitlenme problemi olan arabamın sorununu buldum ve çözdüm. (daha önce oto elektrikçi sorunu bulamamıştı. ben buldum ) :))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |