![]() |
|
307 lutfen acil yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
snepiister ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: belirsiz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı snepiister
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2014 Saat 20:42 |
Arkadaslar oncelikle merhaba adim baris formu yeni katildim 2ay once peugeot 307 xt otomatik vites aldim aracta 1 ve 2 viteste sorun yok ama 3 te tan olmasada 4. Viteste bariz sallama yapiyor bi zaman sonra bunu kesiyor gelde bunu arac sogukkern yapiyor ustaya goturdum bujilere bakti yeni atesleme bobininde sorun yok dedi krank mili sensoru arizalidir dedi degistirdik sonra denedik aracta iyidi bigun sonra bindigimde arac gene sallamaya basladi buda benim cok canimi sikiyor resmen aractan sogumaya basladim bu konuyla alakali bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aracın sanzıman basıncını olcturun eger dusukse selenoıdlerı ve yagını degıstırın degerler normal ıse bant takımı olabılır veya beyındekı ufak selenoıdlerden de yapabılır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
ankaonur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2014 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
merhabalar bende aranıza yeni katıldım
10 gün önce peugeot 307 comfort 2007 model otomatik vites satın aldım bugün muaneye götürdüm arka aks larda 0,30 olması gereken sapma oranı 0,53 çıktı tuvturk arka frenleri kontrol ettirmemi söyledi bulunduğum ilde servis olmadığı için bir ustaya götürdüm ustada disk fren olduğu için ya balata değişir ya disk dedi açıp baktı balatalar baya incelmiş yani kalınlık 1 cm ise 3 milime inmişti 100 tl ücretle arka balataları değişti diskler sağlam sıkıntı yok dedi 3 gün kullan öyle muaneye git dedi balatalar otursun sorun çıkmaz dedi acaba yaptığı doğru teşhismi muayeneye gitmeden sapmayı ölçen makine varmış onada sokacam yoksa muyeneden tekrar kusurlu görünürse iptal olurmuş yaptıklarım doğrumu usta doğrumu yapmış bilgi veren olursa sevinirim
|
|
![]() |
|
ankaonur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2014 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
arkadaşlar foruma yeni üyeyim
yeni konu açmadım bilgisi olan birisi soruma cevap verirse sevinirim
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Evet frenler için sanayide ölçüm cihazları var muayeneye gitmeden girmeniz lazım, rot-balansçıda da ayarlatıp öyle gidersiniz. Zaten her muayene öncesi bakılan basit şeyler bunlar, ustanın yanlış yönlendireceğini sanmam.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
bilgi için teşekkür ederim _ali_
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |