![]() |
|
Torsiyon = 400 TL nakit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2014 Saat 20:00 |
|
Evet arkadaşlar sonunda 300 TL biriktirip 306 mın arka torsiyonlari değiştirmeye gittim 8 aydır bekliyordum değişmesi gerekiyordu gittim ve ustanın iki torsiyon 200 TL işçilik 200 TL toplam 400 TL dediğinde boynumu büktüm ve tekrar eve döndüm ne guzel paralar :) ....
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun öncelikle umarım en kısa zamanda halledersiniz.Parça ücreti kadar işçilik alıyorlar bence çok yanlış resmen insanı kazıklıyorlar artık tamircilermi üç kağıtçılarmı bazılarını çok güçlükle ayırt ediyorum.Geçen vites çubuğu değiştircem adam işçilik dahil 150 TL diyor takması 5 dakıkadan fazla sürmez parçanın orjinali 25 TL neyin işçiliği bu bizlerde işçiyiz ama böyle işçilik görmedim ben ömrü hayatımda :)
Düzenleyen samet206 - 01 Kasım 2014 Saat 20:09 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Okuyup doktor olmaya ne gerek var ya. Sozum meclisten disari cogu da essek. 200 lira ne demek ya. Bi bok olamamis adam gelmis ben ustayim diye geciniyo. Ondsn sonra git git gel. Iki uc kere gidincd de bi de basindan saviyo ibneler. Adami katil ederler ya. Kardesim copcu de olsa amele de olsa ne olursa olsun egitim sart ya
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
|
Vallahi ben günlük ortalama 50 TL ye çalışıyorum anlamadimki onlarınki iscilikse ulan bizimki ney :)
|
||
![]() |
||
|
Parasızlıktan gözüm karardı aslında peugeotturkey olarak Üyelerden cüzi miktarda aylık para toplicaksin kendi atölyeni kurup ustalarını alacaksın maaşlarını alacaklar sonra randevu usulü değişecek olan Yada Arızalı olan parçanı götürüp değiştireceksin işçilik odemeyeceksin #üyelerekıyak :))
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Valla arkadaşlar herkes şikayetçi olduğuna göre sıkıntı büyük. Ben yıllardır bu konuda dertliyim ama el mahkum.Bir kere önüne gelen servis açıyor.Biraz sermayesi olan servis açıyor.Ben zaten verdiğim paradan geçtim bir işi bir gidişte hallettiğimi hatırlamıyorum.Kafadan 3 kez gidip gelince ancak oluyor iş başka türlü bir kerede olsa bitse şeker dağıtıcam ama nerde.Demek istediğim hem fiyatlar uçuk hemde işçilikler uyduruk ve bu durum gerçekten can sıkıcı paranla rezil olmak diye buna derim.Çok yer denedim çoğu aynı iyi yerlerde var semtime uzak ufak bir şey için git gel araç bırak sıkıntı oluyor yakın dıye tercih ediyoruz iyi çıkmıyor klasık oldu ama araban var derdin var :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Valla aynen oyle isi bilmez Yada baştan sağma is yapan ustalar Yüzünden arabanmi var derdin var moduna sokuyolar insanları bakın bugun 10000 bakimi yaptırdım yag iki filtre ve bujiler degisti 200 TL simdi hakmidir bu yahu
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
torsiyon sökme takma 100 tl tornacı 100 tl (sadece bilyaları değişmeye fazla tabi. dolgu gerekirse bu fiyat) sağ sol torsiyon bilyası 75 tl tek taraf orjinal veya sağ sol yan sayi 206 için yaptığım masraf bu.. geri kalan 125 nereye gitti.? tanıyıp bilmediğin bi ustaya iş yaptırıp kazıklanmama şansın 9. kattan atlayıp ölmeme ihtimalinle aynı bu devirde. presi olan bi usta bulup 250 tl ye bile halletme şansın var ama torsiyon milllerini bozmadıysan tabi. 8 aydır bozuk dediğine göre bu çok düşük bi ihtimal. milleri dolgu yapmak yerine 80 tl ye yeni bir çift alıp taktırmanı öneririm.
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
bujiler dahilse 10bin bakımına 200 tl iyi fiyat ![]() sanayide motor yagı, polen, hava, yag, yakıt filtresi değisimi 220 tl ![]() serviste motor yagı, polen, hava, yag, yakıt filtresi değisimi 480 tl ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
Desene servise gitsek 6 ay aglicaz :) |
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
Benimde torsiyonlarim 3 4 aydir bozuk takur tukur gidiyoz muzigi actimmi unutuyom bazen ama caresiyokbu ay bende yaptircam ins
servise sokmaya korkuyom ya baska seylerde cikcak die :) |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Arızanın küçüğü büyüğü farketmiyor o günüm sanayide geçiyor tabi nazlı ustalara denk gelmessek, çoğu ustada başından savuyor nede olsa paraya doymuşlar öyle küçük arızaya yerinden kalkmıyorlar sanki kızlarını verecekler.
Bazen düşünüyorumda keşke tamirci olsaydım en güzel gelirli meslek bence ![]() Düzenleyen Red dream - 04 Kasım 2014 Saat 04:11 |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |