|
306 Lpg Tüketimi Artışı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
byfatih
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2014 Saat 15:35 |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Öncelikle merhaba demek istiyorum.Konu açımında yanlışlık yaptıysam şimdiden özür dilerim.
Benim 1999 model 1.8 XR Otomatik vites 306 aracım var.Km'si 226 bin.Aracımda 4-5 aydır lpg tüketimim ikiye katlandı diyebilirim.Önceleri bir depo ile şehir içi 270-280 km arası yolculuk yaparken şimdi ise 150 km'de bir depo lpg harcıyorum.Tüp modeli Atiker sıralı sistem.Tüpün filtresi filan hepsini değiştirdim.Aracın gaz kelebeği diye biryeri varmış(adını tam bilmiyorum) pislenmiş ordan yapar dediler temizlettim yine değişen bişey yok. Bujiler hava filtresi filan ne varsa tüm bakımlarını yaptırdım değişen bişey yok.Burdaki eski konuları inceledim subap ayarı filan varmış usta otomatik viteste o ayar yapılmaz dedi benimi kandırdı bende pek bilgili değilim bu konularda ne yapmam gerekiyor ne tavsiye edersiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |