![]() |
|
307 AYNA BOŞTA DÖNÜYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2014 Saat 19:03 |
arkadaşlar sağ dikiz aynası katlarken birden boşa çıktı içini açtım fotodaki metal yerinden çıkmış onu yayı bastırıp oraya oturtmak gerekiyor bunun ama beceremedim yay çok sert bi kolay yolu yokmudur. ![]() Düzenleyen maestro - 28 Ekim 2014 Saat 19:06 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı olay geçen gün benim başımada geldi kaportacıya götürdüm aynayı komple söktü mengeneye bağladı o yuvarlak metalı yayın üzerine oturtup yuvarlak metal parçanın aralarından 2 tane saç vidası sıktı ayna düzeldi sonrada yerine taktı 20 tl verdim
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıfır ayna 50 tl iken tamire 20.. çok almış usta bence. Çıkması 20 tl dir bunun.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol kardeş ben de söküp uğraşayım o zaman orijinal her zamn iyidir 20 tl para değil hem vida takmış bu şekilde ebediyyen çıkmaz.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |