![]() |
|
Far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alper barış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper barış
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2014 Saat 22:47 |
herkese slm aranızda yeniyim. aracım 2007 model fever beyaz tamponunu ve yan çıtalarını beyaza boyattım. kapı kollarını depo kapağını nikelaj yaptım. şimdi de mavi beyaz yanan zenon far taktırmak istiyorum. sisli havalarda zenon farın göstermediğini söylediler bu konuda bana yardımcı olacak var mı ?
|
|
GEREK YOK
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sisli havalarda xenon far mı göstermiyor bunu ne açıdan söylediğinizi anlamadım tam olarak ama aksine daha güçlü aydınlatıyor.Xenon kitler satılıyor gunumuzde her yerde gıdıp herhangibir yerden alabılırsınız muhtemelen aldığınız yer montajdada yardımcı olur.Ama açık konuşayım gereksız yere uzunları açıp gelenlerin xenonları son gaz arkadan gözüme dayayanların biraz kulaklarını çınlatıyorum ardındanda arka sis 206 da zaten orjınalde olsa göz alan bır ışık verıyordu ve ben onu güçlendirdim rahatsız olunca açıyorum ya kaçıyorlar arkamdan ya sellektör yapıyorlar bende paylıyorum :) benımde sıslerımde xenon var sadece gereksız kullanıma karşıyım ben yanlış anlaşılmasın bılınçlı kullanımda çok hoş bence.aydınlatma konusundada park sis giderken bile uzunları açmış gibiyim.siz düşünün.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
alper barış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper barış
![]() ![]() ![]() ![]() |
farlarda zenon ver mı peki samet kardeş
|
|
GEREK YOK
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farlarımda xenon yok çünkü buzlu cam turuncu park ve normal sarı yanan orjinal ampülleri var üzerinde.Sislerde kullanıyorum sadece şuan farlarda kullanmıyorum ama kullandığımda oldu kullanan arkadaşlarda var çevremde her şey söylediğim gibi yani.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper barış
![]() ![]() ![]() ![]() |
tşkler samet kardeş :)
|
|
GEREK YOK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |