![]() |
|
206 Debriyaj Teli Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2014 Saat 19:29 |
Merhabalar sorun şu ki geçenlerde debriyajımın boşa çıkmasıyla bırlıkte telın koptuğunu farkettım ve goturup teli değiştirttim tel değişti sıkıntı yok ama şöyle bir durum var debrıyaja basıyorum basılı kalmıyor ama en son bıraktığımda 1 CM altta kalıyor ve ayağımla yukarı kaldırınca alttan kalkıyor debrıyaj kavramasınla ilgili değil ama sanki pedal tam yukarı kalkmadan görevini tamamlıyor gibi gorevını tamamladığı yerde kalıyor ama kolun daha yukarı gıtme kapasitesi var en uste çıkmıyor anlamadım bu durumu sızce tekrar gıtmeye gerek varmı mantık yürüterek bir sonuca varamadım çünkü.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |