|
3 satır ekran |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
206x-line
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2014 Saat 20:36 |
Arac 2004 3 satır ekran taktırsam neler yapmam gerekiyor aktif olmasi için birde ekranı alsam ben takabilirmiyim bunun resimli anlatımı varmi sitede yardımcı olurmusunuz
|
|
P206HDi
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim 2006 araçta takınca çalışmıştı. Verileri değiştirmek için silecek kolunu ya değiştirmeniz, ya da ucundaki plastik parçayı çıkarıp birtakım işler yapmanız gerekiyor. Bunların dışında sağ aynanın altında ısı sensörü varsa ve ekranda sıcaklığı görmek istiyorsanız kabloları çekmeniz ve onu da aktifleştirmeniz gerekiyor.
|
|
P206HDi
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691
Burada güzel bir anlatım mevcut.
|
|
206x-line
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
|
O zaman sadece alip takmak kalıyor bakalım yapabilecekmiyiz
|
|
206x-line
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
|
3 satır ekran satan varmi peki arkadaşlar aranızda uygun fiyata
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
site de ikinci el başlığına bakın orada Özgür satıyor.
2006 ve altı modellerde pp2000 yardımı ile ekrandan yol bilgisayarını aktif etmeniz lazımç. Aksi halde parametreleri göremezsiniz. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |