|
peugeot 307 Torpidodan gelen ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Bedirhan52
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bedirhan52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2014 Saat 05:21 |
Peugeot 307 2006 model 1.6hdi aracimda tumseklerde kasislere girdigomde veya asfalt harici engebeli yollarda on konsoldan ses geliyor sanki birseyi gağartirmis gibi bir tikirti acaba neden olabilir ? Bir sikinti yaratirmi yardimci olursaniz sevinirim
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ayni durum bende de var. Gogus kisminin sag tarafindan geliyor sanki havalandirma yada torpidonun ust kisminda bir parca var gibi. Ben torpidoyu inceledim ( tabiki sokemedim ) hava kanallarina kompresor ile hava tuttum yine fayda etmedi. Stabilize yolda saglam sekilde can sıkıyor
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gağartmak ne demek?
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gağartmak=kanitmar, ganittirmak : bir yeri alet yardimi ile yerinden oynatmaya calismak diye dusunmekteyim. Peki ses ile alakali bir dusunceniz var mi?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |