![]() |
|
amfi seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mertozsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertozsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2014 Saat 18:07 |
merhaba iyi forumlar dilerim herkese 1 sorum olucaktı bende 17cm lik 4 tane yuvarlak hoparlör 4x240 watttan pioneer , 1 tane de tek bobin 1000 lik pioneer bass mevcut bunlara göre amfi arıyorum 1 tane Kenwood KAC-M846 720W var birde ses sistemci bana HEI önerdi mono anfim yok hepsini alınca çok zorlandım onun için şimdilik mono alamıcam bana yardımcı olursanız sevinirim tekrardan iyi forumlar :)
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
kenwood kac 846 720 liği bende de var.önlerde kenwood 16,5 component 300watt arkada kenwood 2 oval 500 watt ve de sony 1000 watt ile kesintisiz dinliyorum.Çok pro olmayacak şekilde ama yinede kalite göstersin dersen kenwood al derim.Sistemim beni gayet tatmin ediyor 2.mono amfi ye pek ihtiyaç duymuyorum.17 likleri mono bridged olarak kullan.
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
mertozsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertozsoy
720 watt karşılar mı bunları ? :D
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
o değerleri kafana takma örnek veriyim jameson 1500 watt yazıyor ama hep kesinti parazit yapıyor.ben 2 oval 500 2 component 300 +1000 sub kullanıyom banamısın demiyor..Almadan önce mağazada test ettim öyle aldım pişman etmedi beni
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertozsoy
vay be :) seninkinden daha az benimkinlerin wattı maşallah :) yani ben alsam bir sıkıntı yapmaz diye umuyorum pek aram yok bu ohm ne biliyim wattlarla falan hep yardımla 1 kere alıcam çünkü yanlış bir şeyde almak istemiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
şunu da ekliyeyim subwofer ın kabini geniş büyük olsun.daha derin bass lar alırsın.Ve de bu kenwood amfi de bu 50 hz ile 200 hz ayarı var bunu 50 80 yada 100 arası olarak ayarla..yoksa çok ısınıp kendini kapatıyor amfi..bu yöntemi kendim buldum :) tesisatçılar hemen amfi güçsüz değiştir diyor..Son olarak şunu da söyliyim satıcıların yada alıcıların lafına güvenipte şu daha iyidir yada kötüdür gibi laflarına inanma..elindeki ürün satılması için herşeyi yaparlar..araştır öğren kendi bildiğini yap..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertozsoy
son soru sorucam kusura bakma ama :) hoparlörlerin özellikleri şunlar
Maksimum giriş gücü:240 W Nominal giriş gücü:40 W Frekans tepkisi:30- 30.000 Hz Hassasiyet :(1W/1m) 90 dB Woofer boyutu:137,0 cm Woofer malzeme:IMPP koni Montaj Derinliği:46 mm subwoofer 30 cm tek bobin yani ben kenwood alsam karşılar değil mi bir sıkıntı yapmaz tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
kardeş şimdi heralde ses sistemin ilk olacak..kablosunu işçiliğini güzel yapsın sıkıntı olacağını zannetmem.Şunuda söyliyim ilk başta ses sistemini alacağına pişman olacaksın çünkü kullakların baya bi ağrıyacak :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertozsoy
yok usta hiç sanmıyorum eğer pişman olursam amfiden olurum başka hiçbir sıkıntı olmaz :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertozsoy
amfi inşallah benim ürünleri karşılar başka bir şey istemem :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
1 seneye yakın ben de bu amfiyi kullanıyorum.Ve de yukarıda yazdığım gibi bende ki değerler daha yüksek rahat çalısıyor.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |