![]() |
|
Far ampül tipi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2014 Saat 02:44 |
2006 model makyajlı kasa 307 ye sahibim kısmetse sabah yeni far takımı alcam
aklımda da şu soru var farların ampülleri nasıl olmalı onu bilmiyorum hiç anlamıyorum markası ne olmalı kaç bin kelvin hangi xenon türüdür falan hiç bilmem ama istediğim rengi söyleyim de yardımcı olun bana :) istediğim far sadece her yeri aydınlatabilecek bir beyaz renk istiyorum buz mavisi veya cılız beyaz kesinlikle istemiyorum kimseyi rahatsız etsin de istemiyorum muayenede veya polis çevirmelerinde sıkıntı yaratmayacak bir beyaz ampül istiyorum ne almalıyım xenon mu normal ampül mü nedir yani yardımcı olursanız sevinirim :) iyi geceler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |