![]() |
|
206 RC yardım ! ! ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 19:02 |
öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım Allah nasip ederse devamlı olacagım arkadaşamın abisinde 206Rc var sana satıym falan dedi bende araç var onla takasa girelim dedi ne diosunuz 206 Rc için binilir mi sorun çıkartır mı çok masraflı olur mu benim için ?aldıgım zaman nakite sıkışsam satmam kolay olur mu ? şimdiden ilgilerinize teşekkürler. . .
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aramıza Hoşgeldin..
206 RC al derim..Çok keyifli makinadır..Ama satarken zorlanman olası..
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
bende katılıyorum iyi makinadır ama satarken zorlanıırsın hele bu dönemlerde kötü
|
|
![]() |
|
benim elimde şuanda opel corsa var aracı amcamdan aldım 1parça boya die ama gelin görünki araç full boyalı çıktı direklerle birlikte ustalar %50 sola yatmış %50 takla atmış pertten toplanmışda olabilirmiş oyüzden böyle bi takasa giriyorum elimdeki arabayı çııkartmak mahiyetinde aracım 2006model en fullu ama galericiler 13milyar para veriyolar biniceye veriym desem corsanın binici zaten belli ya ögrenci yada memur bu adamlarda full boyalı aracı almaktan kaçıyolar fiyati önemli deil 206rc nin sahibi 16ya sayıyo arabayı rc yi corsadan daha kolay satacagım kesin deilmidir arkadaşlar
|
|
![]() |
|
206 RC bir kere kullandım.İnanılmaz Zevkli Bir Araç. Yol Tutuş Uzmanıdır.
Kesinlikle Memnun Kalırsın.
|
|
![]() |
|
rc nin esp sinden sorun var sadece benim full boyalı hatta pertten toplama corsanın üstüne 5yada 6milyar cıvarında bi para vercem bana mantıklı geliyo aslında aslında satması dediginiz gibi zor ama 20-22 cıvarına çok kolay satılıbilecegini düşünüorum çünkü banada o fiyatlara gelmiş olacak rc
|
|
![]() |
|
16 ya satıyosa ben hemen alayım :)
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Pug arabası genelde masraflı gelir.. 206 Rc güzel bir araç ama alırken herşeyi ile kontrol ettir.Aracı 16 ya alıyorum diyorsun ESP arızası v.s var diyorsun, daha masraflı arızalarıda olabilir. RC nin çok fazla çıkmasını falanda bulamazsın, piyasada zaten tek tük var. Tekrardan düşün, iyice expertizini yap, fazla bi masrafı yoksa al derim. Hangi şehirdesin, yardımcı olacak arkadaşlar vardır mutlaka...
|
|
![]() |
|
öncelikle yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar fakat yanlış anlaşılma olmuş 16ya benim arabayı sayıyolar :D rc yi diil rc yi gösterdik sagdan duvara sürtme gibi bi durum var galiba aracın sag tarafı komple boyalı tavandada var ama aracın sol direklerinde ve solda kapıda olsun çamurlukta olsun kaputtada boya yok yani takla veya benzeri gibi büyük kazası yok dedi gösterdigim ustalar...arac için 25 milyar diolardı aracın hatasını bilmiolardı göstermeden almışlar şimdi aracın hatasını ögrendiklerine göre fiyatta illaki indirim olucak benim aracın üstüne 5milyar teklif etcem baklaım kabul ederseler alıp geçicem etmezseler napalım Ankara'dayım kardeşim bu arada. . .
Düzenleyen _BadBoy_ - 11 Aralık 2008 Saat 02:59 |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Bence al kaçırma..Senin corsayı ver bunu al.
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Ankara'da isen her konuda yardımcı olurum. Gp GARAGE, Ankara'da yürüyen Pugların bakım ve onarım merkezidir. Murat Usta var, İbo'nun selamı ile geldim dersen(TIV 99) her konuda sana yardımcı olur. Pugdan anlayan ustan yoksa sana ilaç gibi gelir.
İvedik Org. MERKEZ San. Böl. 21.CAD 574. SOKAK NO:29 GP GARAGE 0312-394 39 66 // Gündüzler Peugeot-Murat GÜNDÜZ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |