![]() |
|
106'ım beni üzüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Matrax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2014 Saat 17:20 |
Merhaba Arkadaşlar severek ve isteyerek 97 106 xr aldım ama beni üzüyor araç 209 binde ve sıralı sistem lpg li sorun şu
araç sabah işe giderken (15 km) stop etmiyor ama akşam dönerken boştayken veya 1 den 2 çekerken yada 2 vitesteyken debriyaja bastiginda rolanti devresindeyken stop ediyor ustaya götürdüm pc ye bağladı rolanti motoru dedi ustundeki yan sanayi imiş hellux marka gittim orj aldım taktı tur attık yapmadı yola cıktım pat diye yine yaptı severek aldığım araba beni üzmeye başladı yokmu bunun bir çaresi
![]() ![]() Düzenleyen Matrax - 16 Ekim 2014 Saat 17:21 |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah kolaylık versin hellux marka ne kadarmış fiyatı?
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun araçlar yaşlı sonuçta bu tarz problemleri hoş karşılamak gerekır dıye duşunuyorum ancak ne olursa olsun çözülmicek bir sorun yoktur ben bu durumu araca değilde yapan ustaya bağlarım 1 sorun ıçın 5 farklı servıs dolaşıp 3 servisten bambaşka 2 servısten ortak bir yanıt duyduğumu hatırlıyorum ve hangisine inanayım düşünün ustanız ıyı olabılır hatta tanıdığınızda olabılır anlamamış olabılır yada başka bişey yanı bu durum değişir yanlış anlamayın ama dediğim gibi araç üzerinde çözülmicek bir sorun umarım en kısa zamanda hallolur sorununuz...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam arac sadece giderken bosa aldiginda stop ediyosa benim dusuncem,araca fazla hava geliyor yani fakir karisim denilen karisim oluyor .hava filtre duzenegini bi incele derim yada gaz ayari yaptir yuksek ihtimal duzelir kolay gelsin:)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Matrax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün büyük uğraşlar sonucu durumu hallettik rolanti durumu düzeldi stop etmesi gitti araba calışırmen bile cok sessizlesti bu bana 300 tl ye maal oldu ama önemli değil sorun halloldu en azından
rolanti motoru degisti sorun yine yaptı bu sefer beyinin altında bulunan benzin rolesi diye giciyormuş usta ona baktı çıkma parça koydu herşey bir anda değişti çalışması düzeldi rolantide stop etme gitti tur attık ettik denedim sıkıntı olmadı o ustunde cıkan parçayı verdi gittim orjinal aldım taktık sorunum halloldu şimdi kusursuz calışıyor tek yapmam gereken devir saati yok sevmesemde spor devir saati koydurucam :) gelelim parça fiyatlarına rolanti motoru orj. 120 tl - hellux 40 tl ( hiç kimse tavsiye etmiyor) benzin rolasi orj. 75 tl plakalık lambası orj tanesi 15 tl toplamda 30 tl ustaya 50 tl verdim tanıdık toplamda 275 tl ye halloldu sorunum gti vites topuzu orj 35 tl deri kaplı yan sanayisi plastik 25 tl :) gaz ayarı yapılıcak kesin birşey şu anda usta ıvır zıvır derken 31 krş yaktı 60 a fullendi 205 km de gaz bitti
![]() ![]() Düzenleyen Matrax - 17 Ekim 2014 Saat 12:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |