![]() |
|
otomatik bakım için yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HABİB1627 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2014 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HABİB1627
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2014 Saat 01:44 |
sa. 2004 307 xt otomatik şanzıman yağı selenoid vs. değişleri ne kadar oluyor öneriniz var mı aracım 105 bin oldu baktırmam gereken veya değiştirmem gereken var mı yağ ve flitre için 7bin var daha teşekkürler şimdiden arkadaşlar....
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yetkili serviste yaptırırsan şanzıman yağı ve eletkro vanalar dahil 800 civarı oluyor..
Ama elektro vanalar yetkili serviste 264+kdv (%18) Ben dışarıdan tanesini 200 liraya aldım.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
mert kilicoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert kilicoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim oncelikle gecmis olsun , ben 406 kullanicisiyim otomatigimde sikinti cikti titremeler motorda bogulmalar yasadim. Sonrasinda internette okudugum maslak sanayideki paris oto ya gittim. Adamlar isin en iyisi tartismasiz , ne var ne yok buyuk titizlikle hallediyorlar. Tavsiye ederim fiyat / performans ise oldukca iyi
|
|
![]() |
|
HABİB1627 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2014 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HABİB1627
bakımı sadece bu oluyor yoksa seleonid gibi birsey varmış oda dahil mi ?
herhalde servis dışında 600 falan tutacak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HABİB1627
bursa da 307 otomatik den iyi anlayan bir yer var mı bildiğiniz???????????????
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HABİB1627
bursaDA OLSA HEMEN giderdim istanbul uzak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |