![]() |
|
2008 MODEL 308 HAKKİNDA YARDİM?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ttyld ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2014 Saat 17:21 |
Herkese merhaba bugun bende hayirlisiyla bir pejo sahibi oldum yani pazarligini bitirdm yarin alicam sormak istedigim arac nasil ve aldigim fiyat uygunmu cunku hic anlamiyorum pejolardan sadece gozume hos gorundu daha agir gosteriyo neyse ben konuya gireyim...
2008 pejo 308 comfort pack 16 hdi 90 hp 120.000 de ve araba orjinal boya kaza yok hatta cizik bile yok denebilir celik jant hiz sabitleyici filan var baskada bisey yok 30bin liraya aldim pazarligi bitirdim nasildir yorumlarinizi bekliyorum cokmu azmi yardimci olursaniz sevinirim. |
|
![]() |
|
ttyld ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bisey sorduk ilgilenen yokmu arkadaslar?
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Aracı tanımıyorum, bakımlı olup olmamasına göre her aracın fiyatı çok değişir, eski sahibi yaptırdığı bakımların işlemlerin faturalarını verdi mi mesela? Mesela alıp-satıcı kişiler nasıl olsa satılır diye bakımları ve yıpranan parçaları değiştirmiyor (yağlar, filtreler, balatalar, buji vb.) aracın önceki hikayesini ne kadar iyi bilirseniz içiniz o kadar rahat binersiniz, verdiğiniz paraya da acımazsınız. Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Hocam cok tesekkur ederim araci satin aldim ekspertizde sadece teker ustu camurlukta 10cm kadar boya cikti ayrica balya balya faturasi var bakimlari duzenli yapilmis ve ayni serviste yapilmis ayrica park lambasina kadar serviste degistirilmis hepsi orjinal cok temiz sansimiza ama 120bin bakimi gelmis bakima ihtiyaci var dediginiz gibi baski balat buji bikac parca bisey yine 1000lira masraf cikardi ekspertiz ama pahali geldi cunku turbo ust koruma kapagina iscilik haric 180 lira yazmis ben internetten arastirdim 80 lira demekki disarda daha ucuza yaptirabilirim bakimlarini oda problem degil belki daha iyi cunku kendim sifirdan yaptirmis olurum icim rahat eder.
|
|
![]() |
|
wedat5401 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı wedat5401
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah kaza bela vermesin , güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ..ikinci el araba biraz nasip , şans işi ... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |