![]() |
|
206 egsoz patlaması. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2014 Saat 16:05 |
arkadaşlar mrb bekli konu daha önce acılmış olabilir ama ben forumda bulamadım.
2000 model 1.4 xr auto aracımada günde 1 kezde olsa suratlıyken ayagımı gazdan cektiğimde yanı motor komprosore bindiğinde egsozdan patlama oluyor.bujı yenı ama bobin değişmedim. bir seferindn başka bir aractana aracımı inceledim patlama olduğunda normalde yok ama egsoz ucunda cok hafif beyaz duman cıkıyor sesle birlikte.arkadaşlar basınıza boyle bir arıza geldimi cozumu nedir yardımlarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() saygılar
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baskalari bu sesi duymak icin para veriyo
![]() Saka bi yana vardir bi aciklamasi bilen arkadaslar yardimci olur |
|
![]() |
|
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
![]() ![]() ![]() ![]() |
walla araç bayan aracı onlar pek sevmez :) sanırım :) sinir bozucu gercekten.
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle dogru:) gazı kesince o patlama sesini duymak icin egzozculara dünya para dökenler var :)) Düzenleyen herry - 10 Ekim 2014 Saat 18:26 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
![]() ![]() ![]() ![]() |
demek ki sadece benım aracda var o patlama yada patlama olanla hayatlarından memnun :)
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |