![]() |
|
su eksiltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2014 Saat 10:09 |
sorun çözüldü :)
araç su eksiltme sebebi müşürün fanın ilk kademesini açmaması. araç 2. kademe fanı açıyor 1. kademeyi es geçiyormuş. usta kahverengi müşürü söktü fan deli gibi dönmeye başladı müşür sökülüp temizlendi takıldı şimdi canavar gibi. aklımda birde hararet göstergesi doğru göstermiyor gibi geliyordu onu check ettik. arabada tüm değerler canavar gibi. usta şaşırdı maaşallah nazar değmesin dedi :D rolantisi o2 sensörü maf'ı falan tam fabrika değerleri. arabamı çok sevmeye başladım :)
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motorun arka tarafında termostat ve kütük var onları bi kontrol ettirin. Genelde oradan su kaçağı oluyor ama motora aktığı için ve motor sıcak olduğu için buharlaşıyor ve su kaçağı görünmüyor.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
hararet yapmadı ne stop lambası yandı nede o kırmızı bolgeye yaklastı.
önce fan müşürünü sökeceğim direk çalışır dediler fan müşürü çıkınca çalışmazsa fanlar yine o zaman röle yada fan motoru meftah bakalım sonuç ne çıkacak.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
fan rölelerinden olabılır yada termostat sıkıntısı olabılır ama kalorıferı acıncada calısmıyosa role en kotu ıhtımal fan gıtmıstır ınsallah farketmeden hararet yapmamıstır:)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Simdi isten geldim yolda aracin harareti 110 oldu 100 civarina yaklasti ama hic 90 na inmedi. Bende rolantide bekledim yine ayni. Sonra fana baktim fanda en ufak kipirdama yok. Abim kaportaci kaloriferi ac fan calisiyomu bak dedi actim yine kipirdama yok. Sizce bu neden olabilir ?
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam paspasların altına bak ıslakmı ıslaksa kalorıfer peteklerınde sıkıntı vardır yada ordan kacırma yapıyodur contaları degısır eger petekte sıkıntı yoksa yada aracın motorunda kacıran bıyer yoksa
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
arkadaşlar 206 1.6 xt aracımda su eksiltmesi var. bayram öncesi istanbuldan karabüke giderken yedek su deposu 0'lanmış hiç su kalmamış ancak araç en ufak hararet yapmadı. en yüksek değeri 110 oda oraya çıkınca direk 100'e hatta 90'a kadar düştüğüde oluyor ama benim araç genelde 100 derecede çalışıyor.
aklıma ilk başta conta geldi ancak arabanın yağı tertemiz. kapakta ve yağ çubuğunda en ufak köpürme ve sararma yok. ve araçta en ufak antifiriz yok aldığımdan bu yana bu durum böyle ve su kahverengi küflü bildiğiniz. ustaya gösterdim contada sorun yok dedi ama nerden kaçırdığınıda bulumadık. araç içinde ıslaklıkta yok. bu 206'larda başka nerden kaçırabilir ki ? ayrıca hararete ayar oluyorum opel aracımız var 90'a çakılı kalırdı bu arabada ahenkle dans ediyor. karabükten suyu tamamladım istanbula kadarda en ufak eksiltmesi olmadı aracın dengemi bozdu yeminle. dipnot : bayram öncesi gece gittiğim için hava soğuktu kaloriferde full açıktı o eksiltmiş olabilir mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |